L’equip es proclama campió d’hivern gràcies a una treballada victòria a La Seu (Cadí La Seu 54 – 56 Spar Citylift Girona)

L’equip es proclama campió d’hivern gràcies a una treballada victòria a La Seu (Cadí La Seu 54 – 56 Spar Citylift Girona)

Les gironines han sabut capgirar un partit travat i amb pocs punts per assegurar la 12a victòria del curs.

Cadí La Seu 54 – 56 Spar Citylift Girona

En només 4 minuts ja havia anotat tot el cinc inicial al complet de l’Spar Citylift Girona. Les gironines han sortit encertades en els primers compassos de partit, però el cansament acumulat i les cames pesades degut als exigents compromisos europeus per part d’ambdós equips s’han traduït en un primer període de ritme travat i joc poc fluid, que ha acabat amb un 11-13.

Moltes alternatives al marcador durant l’inici del segon quart. Les rotacions de les gironines no han acabat de fer l’efecte esperat durant un parcial on l’equip només ha pogut anotar 9 punts i ha vist com les locals aprofitaven els errors en atac per situar-se al capdavant amb dues jugades de 2+1 consecutives de les seves pivots. Al descans, un 26-22 feia preveure una segona meitat molt disputada.

Diverses possessions exhaurides durant l’inici del tercer quart. Les bones defenses dels primers minuts han acabat cedint a grans atacs amb finalitzacions encertades, molt bon treball a la zona de les d’Eric Surís i un encert constant de les lleidatanes de cara a cistella. Al darrer període s’hi ha arribat amb un 40-39.

A poc a poc les visitants han anat treballant per eixugar el desavantatge i ha estat quan faltaven cinc minuts quan Mendy, amb una jugada completa –recuperació i 2+1- ha aconseguit posar les taules i reconduir un partit que s’estava posant complicat per a les líders. CoulibalyMVP del partit amb 16 punts, 10 rebots i un +24 de valoració, ha trobat el punt de llum per a un equip que no ha tingut el dia més precís però que ha sabut treballar per endur-se la 12a victòria de la lliga –per un 54-56- i acabar la primera volta com a campiones d’hivern.