El Fenerbahçe trenca la imbatibilitat de l’equip a Fontajau. (Spar Citylift Girona 57 – 62 Fenerbahçe)

Un gran primer quart de l’Spar Citylift, amb un parcial inicial de 10-0, no ha estat suficient per decantar la victòria pel bàndol local.

Spar Citylift Girona 57 - 62 Fenerbahçe

L’Spar Citylift Girona ha fet un inici de partit perfecte. En els primers minuts de l’enfrontament s’han posat a 10 punts del rival sense donar oportunitat al Fenerbahçe d’anotar. Espavilades en l’atac i intenses en la defensa, les jugadores d’Eric Surís han bloquejat a l’equip turc des del principi fins al final del primer quart, on les gironines s’han imposat en el marcador (20-14).

En el segon quart la dinàmica ha canviat radicalment, l’equip turc, liderat per Alina Iagupova amb 13 punts en el segon període, ha sortit amb una marxa més i s’han posat per davant en el marcador. Els errors de l’equip català s’han fet evidents a la pista i els equips han marxat al descans amb un avantatge per part del conjunt visitant de 12 punts (28-40).

En sortir dels vestuaris l’Spar Citylift ha millorat en defensa però el bon ritme de les turques, molt endollades en el partit i amb una Iagupova excel·lent, ha fet impossible que l’equip d’Eric Surís retallés distàncies. Ha estat un triple de Vasic a dos minuts d’acabar el tercer quart el que ha fet despertar al conjunt català (42-56).

En l’últim quart les de Girona han intentat tot però l’equip turc no ha baixat el ritme i l’ha fet impossible. La defensa de l’Spar Citylift ha continuat sent intensa però el líder de la classificació ha sabut trobar forats i ha aconseguit mantenir les distàncies amb l’equip local. El desgast físic de l’equip i el poc encert en els tirs ha provocat que no es pogués aconseguir la remuntada i que el partit acabés amb el marcador a 57-62.