L’EQUIP ES VEU SUPERAT PER UN FENERBAHCE QUE S’HA FET FORT AL SEU PAVELLÓ (FENERBAHCE 78 – 57 SPAR GIRONA)

L’EQUIP ES VEU SUPERAT PER UN FENERBAHÇE QUE S’HA FET FORT AL SEU PAVELLÓ (FENERBAHÇE 78 – 57 SPAR GIRONA)

Tot i un gran inici de l’Spar Girona, a mesura que han passat els minuts el Fenerbahçe s’ha fet fort en els dos costats de la pista, aconseguint dominar el partit per imposar-se per 78 a 57. Elizabeth Williams ha sigut la màxima anotadora del partit, amb 19 punts, mentre que per part de l’Uni Girona, Gardner i Burke han acabat amb 15.

El show de Gardner

Ni la pista d’un gegant d’Europa ha intimidat a Rebekah Gardner. L’americana, en mode MVP, ha liderat a un Spar Girona que en la meitat del primer quart superava de cinc al Fenerbahçe (75% en tirs, 8 a 13). Tot i que el conjunt turc ha anat entrant al partit gràcies a Elizabeth Williams (parcial de 9 a 2, 17 a 15), Gardner ha insistit en revertir la situació i una última cistella de l’alera ha empatat el xoc a 19 (8 punts de Rebekah).

Defensa contundent

Sense fer gaire soroll, McBride ha fet una jugada de 4 punts en només començar el 2n quart . Amb el +4 a favor, l’Spar ha continuat fent esforços per intentar frenar l’intent d’escapada de les turques, destacant el domini del rebot ofensiu per part de Rebekah (29 a 25). Però aquest intent d’escapada del Fenerbahçe ha arribat un bon punt han augmentat l’agressivitat en defensa, aconseguint incomodar els tirs de l’Spar i dominant completament el segon període per un contundent 23 a 11 (14 punts de Williams i 11 de McBride, 42 a 30).

Domini del Fenerbahçe

Parcial de 7 a 0 en només començar el tercer quart per augmentar l’avantatge a 19 punts (49 a 30). L’Uni Girona, per tal d’intentar aproximar-se, ha continuat fent ús de Gardner i l’americana, amb el seu físic, ha retallat distàncies (49 a 33). No obstant això, una acció de McBride ha posat el +20 i el Fenerbahçe, còmode en els dos costats de la pista, ha continuat fent sang des de la zona per sentenciar el xoc en el tercer període (60 a 41).

En l’últim assalt, Elizabeth Williams ha aconseguit el seu tercer 2+1. Tot i la diferència en el marcador, les nostres jugadores, animades per Alfred Julbe, han treballat de valent per revertir la situació i aconseguir l’average. Amb molta entrega, l’Spar ha frenat el ritme ofensiu del Fenerbahçe (66 a 51), però finalment, el conjunt turc, amb un parcial de 12 a 2, s’ha imposat per 78 a 57.