L’equip perd la imbatibilitat a casa davant Gernika (Spar Citylift Girona 66 – 72 Lointek Gernika Bizkaia)

L’equip perd la imbatibilitat a casa davant Gernika (Spar Citylift Girona 66 – 72 Lointek Gernika Bizkaia)

Spar Citylift Girona 66 – 72 Lointek Gernika Bizkaia

Derrota de l’Spar Citylift Girona davant un Lointek Gernika que ha sabut sobreposar-se a una gran primera meitat de les jugadores d’Eric Surís per1 trencar així la imbatibilitat a Fontajau.

El primer quart ha començat amb moltes ganes de córrer en transicions ràpides per part de les jugadores visitants. Gernika ha sabut complicar els balanços defensius de l’Spar Citylift, que ha vist les anotadores Williams i Hampton feien gala de la seva capacitat per posar-se dins del partit de forma ràpida per acabar el primer parcial amb un 23-17.

El segon període ha servit per ampliar la dinàmica de l’equip gironí; ja des de l’inici les jugadores de Surís s’han mostrat intenses, encertades i han trobat el joc alegre i ràpid que tan bé té acostumat a Fontajau, per arribar al descans amb un 39-29.

Amb una bona renda agafada, el tercer quart ha mostrat un intercanvi de cops entre tots dos conjunts. Les basques han sabut contrarestar les ofensives locals per igualar forces i no perdre la cara al partit, venent molt cara l’anotació de l’Spar Citylift Girona. S’ha arribat al final del quart amb un ajustat 54-48.

Molt bon parcial de Gernika que ha sabut aprofitar l’esforç realitzat per les gironines aquest passat dijous. La renda aconseguida durant la primera meitat s’ha esvaït i l’equip ha hagut de remar contra un gran equip que no ha perdut la fe en la victòria en cap moment i ha sabut capgirar el marcador. Al final, derrota de l’Spar Citylift per 66-72.