Eliminatòria ben viva en un dels millors ambients que es recorden a Fontajau (Spar Citylift Girona 66 – 69 BLMA Montpellier)

Eliminatòria ben viva en un dels millors ambients que es recorden a Fontajau (Spar Citylift Girona 66 – 69 BLMA Montpellier)

Partit duríssim i molt treballat per a l’Spar Citylift Girona, que ha vist com les franceses agafaven una renda de 18 punts però han sabut capgirar la dinàmica i encarar la tornada amb un -3 en el marcador.

Spar Citylift Girona 66 – 69 Lyon BLMA Montpellier

El primer quart ha estat molt intens, amb un ritme frenètic digne d’unes semifinals europees. Les gironines han sortit molt encertades de cara a cistella, amb un encert superior al 58% en tirs de camp. D’altra banda, l’equip ha sabut aprofitar l’encert menor de Montpellier tancant bé el rebot i marxant al segon quart amb un 19-17.

En el segon quart la dinàmica anotadora ha variat: les franceses s’han sentit més còmodes sobre el parquet de Fontajau i han sabut collar un pèl més els atacs de les jugadores d’Eric Surís que han tingut més dificultats per trobar bones situacions de tir. A la mitja part s’hi ha arribat amb un 28-36.

Durant el tercer quart l’encert visitant de cara cistella s’ha accentuat i l’equip ha sabut trencar el partit amb un parcial favorable d’11-21 que ha posat les coses molt difícils a l’Spar Citylift.

Quan l’equip estava 18 avall, la comunió entre jugadores i públic ha estat essencial per no perdre-li la cara a l’eliminatòria. Un darrer parcial de 27-12 en l’últim quart ha provocat un dels millors ambients que es recorden a Fontajau. L’Spar Citylift Girona, remuntant 15 punts de diferència màxima ha aconseguit mantenir vives les seves aspiracions d’accedir a la final gràcies a l’ajustat 66-69 que concloïa el partit.

Dijous vinent, en la tornada, les d’Eric Surís es trobaran amb una altra olla a pressió, amb el handicap aquesta vegada de jugar a camp contrari i d’haver de remuntar 3 punts.