L’equip suma la primera victòria davant d’un gran Valencia Basket (Spar Citylift Girona 67 – 52 Valencia Basket)

Victòria treballada a nivell col·lectiu en la jornada inaugural del campionat de lliga davant d’un conjunt que presenta un projecte engrescador. Una segona meitat de gran encert gironí dóna la primera victòria del campionat.

Spar Citylift Girona 67 – 52 Valencia BasketBona arrancada de l’Spar Citylift Girona, que en els primers 5 minuts ha sabut agafar una renda de +8 gràcies a un encert gairebé impecable en els tirs de camp, sabent trobar bones situacions constantment. València, però, ha reaccionat ràpid després d’un temps mort demanat per Rubén Burgos i ha trobat esquerdes en la defensa gironina per ajustar el resultat a un 19-17 al final del primer quart.

Amb tots dos equips assentats al partit i sentint-se més còmodes a pista, el partit ha seguit ajustat al segon quart, amb un ritme anotador molt bo per a tots dos conjunts que ens ha deixat un 34-29 al descans. Els punts en segones oportunitats – fins a 8 per les valencianes – han estat l’assignatura pendent per a les d’Eric Surís en la primera meitat.

La bona dinàmica de les valencianes ha dut l’empat en l’equador del 3r quart, però el canell calent de Rosó Buch ha començat a encaminar la victòria per a l’Spar Citylift. Una diferència de 8 punts per acabar el 3r quart que s’ha vist incrementada per un gran últim període col·lectiu; una molt bona defensa de les de Surís, complementada amb un gran parcial anotador d’Adaora Elonu – MVP avui amb 18 punts, 9 rebots i +29 de valoració – han donat l’aire suficient per assolir la primera victòria del campionat.

L’equip viatjarà a Zamora per enfrontar-se a Quesos el Pastor el proper dissabte a les 18.30 hores.