La prèvia | Spar Citylift Girona – Valencia Basket

La prèvia | Spar Citylift Girona – Valencia Basket

Un rival que aspira a tot per arrancar la lliga.

La prèvia | Spar Citylift Girona – Valencia Basket

Fins a cinc jugadores noves són les que l’Spar Citylift Girona es trobarà demà davant d’un Valencia Basket que “per potencial, estructura de club i aspectes tècnics és un equip que està preparat per tot”, segons ha comentat el nostre míster, Eric Surís.

Ascendit fa només dues temporades de Lliga Femenina 2, Valencia Basket és un club que ha sabut consolidar el projecte ambiciós i ja, la temporada passada, va arribar a les semifinals de la Lliga essent eliminat per Perfumerías Avenida.

Julia Reisingerová, una de les artífexs del campionat de lliga aconseguit la passada primavera per l’Spar Citylift i Queralt Casas – bescanonina- seran les cares més conegudes per a l’afició vermella i negra. Jana Raman, Leticia Romero i Raquel Carrera completen el quadre de noves incorporacions.

“El Valencia té una plantilla molt llarga i serà un partit molt difícil. És un equip dur i físic; han renovat moltes jugadores i penso que estan més rodades en aquest sentit. Han renovat jugadores amb qualitat i s’han reforçat molt bé.”

La temporada passada, les gironines es van enfrontar quatre vegades a les valencianes, comptabilitzant per victòries tots quatre partits; a la pretemporada, els dos de lliga regular i als quarts de final de la Copa de la Reina celebrada a Vitòria, amb final ajustat inclòs.