Les professionals d’Infoself ens parlen sobre l’ús de les xarxes socials en l’esport

Les professionals d’Infoself ens parlen sobre l’ús de les xarxes socials en l’esport

infoself-xerrada1

Tots sabem el paper que juguen actualment les xarxes socials en tots els àmbits de la nostra societat. Ja fa uns anys que van arribar per quedar-se i l’àmbit esportiu és un clar exemple del que signifiquen aquestes eines; no només ens mantenen informats sobre tota l’actualitat d’última hora i programació a la vista, sinó que també ens apropa als esportistes, els seus hàbits i el seu dia a dia.

És per això que aquest passat dijous vam rebre la visita dels amics d’Infoself Group, patrocinadors del club, per realitzar una xerrada amb d’intercanvi d’opinions, experiències i exemples de gestió de xarxes socials en l’esport d’elit.

Tant les jugadores com l’staff tècnic van poder seguir atentament consells per mantenir actius els seus comptes i perfils personals de les xarxes socials sense perdre en cap moment la discreció i la seguretat. També se’ls hi va donar algunes directrius per actuar davant dels atacs dels anomenats trolls – usuaris que interactuen amb un perfil per tal de desestabilitzar i molestar ­– i davant de comentaris negatius després d’un mal resultat.

Aquest equip cada vegada va més amunt aconseguint més reconeixement i aquesta popularitat a la pista suposa un augment directament proporcional a la seva presència online. És per això, que l’aplicació de certs paràmetres de regulació – com pot ser tenir dos perfils, un de professional i un de personal – són cada vegada més importants. L’Spar Citylift Girona està creixent, i l’adaptació serà necessària en tots els aspectes, tant a pista com en la manera de comunicar.

Attachment