Remuntada a Logronyo que permet emportar-se un partit travat. (58 – 71)

Campus Promete 58 - 71 Spar Citylift Girona

Duel amb a priori amb moltes diferències sobre el paper – Campus Promete ocupa la penúltima posició de la Liga Dia amb 3 victòries i 17 derrotes i està en plena lluita per la permanència – mentre que Spar Citylift Girona ocupa la segona posició a només dues victòries del líder. Malgrat aquestes dades, Eric Surís ja ens havia avisat durant la prèvia del partit de la dificultat que suposa enfrontar-se a un equip amb tanta necessitat de victòries.

El primer quart ha començat marcat per la lesió prematura d’un puntal per PrometeLeslie Knight, quan tot just s’havia jugat un minut de partit. Les primeres possessions no han estat fructíferes per cap dels dos equips. De fet, no ha estat pràcticament fins al minut 4 que les gironines no han aconseguit la primera cistella.

Les segones opcions en atac han minimitzat el percentatge baix d’anotació en tirs de camp, gaudint de diverses possessions més que les rivals. Les gironines han patit més del que estem habituats per trobar bones situacions de tir, i només 12 punts de Mendy a la primera meitat que han suposat un parcial de 0-7 a les acaballes del segon quart, han mantingut l’equip dins el partit. Al descans s’hi ha arribat amb un resultat de 30 – 27.

Després de la xerrada del cos tècnic al vestidor, l’equip ha sortit amb una altra intensitat. Malgrat tot, Campus Promete ha sabut aturar l’envestida. Tots dos equips han trobat en l’inici de la segona meitat la comoditat per anotar que no havien pogut trobar durant els dos primers períodes.

Les gironines, molt més intenses en defensa després de la represa, han aconseguit paralitzar els atacs locals obligant-les a atacar de forma més estàtica. Tot i això, les jugadores de Campus Promete no han abaixat els braços i la necessitat de victòries a falta de 6 jornades els hi ha donat el punt de rauxa necessari per no perdre-li la cara al partit en cap moment.

Finalment, amb un resultat de 58 – 71, l’Spar Citylift Girona ha trobat el camí d’una victòria molt treballada que serveix per acostar-se a l’objectiu dels play-off com a cap de sèrie a falta de 5 jornades. Tot queda llest doncs per l’històric partit de dimecres vinent a Istanbul contra el Galatasaray, corresponent a l’anada dels quarts de final de l’Eurocup Women.