Les rotacions aporten la 17a victòria consecutiva en lliga (Spar Citylift Girona 60 – 43 Baxi Ferrol)

Les rotacions aporten la 17a victòria consecutiva en lliga (Spar Citylift Girona 60 – 43 Baxi Ferrol)

Tots dos conjunts arribaven al partit amb dinàmiques ben diferents; líder contra primer classificat en un partit, sobre el guió, desigual, però que requeria la màxima atenció per tal de no fer cap concessió atenent la necessitat de victòries de l’equip gallec en aquest tram final de lliga regular.

El partit ha començat amb una intensitat un pèl més baixa de l’habitual –prova d’això n’és l’estadística de només una falta personal en el primer quart en el global dels dos equips-. L’Spar Citylift ha sabut dominar clarament el rebot i aprofitar-se de les segones jugades en un període que ha acabat amb un 16-12.

Al segon quart, les gironines han imposat un ritme de joc més alt, amb transicions ràpides per poder córrer tota la pista i anotar amb més facilitat. Al mateix temps, l’anotació de les gallegues ha anat més cara, acabant el període amb un parcial de 21-10.

La tendència del partit no ha variat gaire en la segona part, on l’equip s’ha mostrat constant, sense abaixar els braços i obrint una escletxa considerable en el marcador per tal d’assegurar el partit de forma prematura. Destaquen els minuts de qualitat de les júniors Laia Moya i Júlia Soler, així com d’Aina Martín, jugadora del Sènior de Copa Catalunya. Finalment, amb un 60-43, la victòria s’ha quedat a Girona i l’equip ja pensa en la tornada dels quarts de final de l’Eurocup Women que es disputarà dijous vinent a les 20 h a Fontajau.