L’Espai Gironès i l’Uni Girona signen un nou acord de col·laboració

L’Espai Gironès i l’Uni Girona signen un nou acord de col·laboració

És la tretzena temporada que el centre comercial suma esforços amb el club insígnia de l’esport femení gironí.

L’Espai Gironès i l’Uni Girona Club de Bàsquet han signat un nou acord de col·laboració amb l’objectiu de seguir sumant sinèrgies a favor del territori. És la tretzena temporada que el centre comercial i el club gironí col·laboren, per estrènyer llaços i sumar esforços.

L’acte de signatura del conveni, que s’ha dut a terme a l’Espai Gironès, ha anat a càrrec del president de l’Uni Girona, Cayetano Pérez, i el gerent de l’Espai Gironès, Pau Jordà.

Segons s’especifica en el conveni, l’Espai Gironès estarà present durant tota la temporada en la publicitat que es fa a la pista del pavelló de Fontajau de Girona i a l’equipament del primer equip, tindrà presència a la web així com a la comunicació institucional del club, a més de disposar de packs d’entrades per sortejar entre els clients. S’inclou la possibilitat que l’Uni Girona posi un estand al centre comercial i també que es puguin organitzar actes conjunts a l’Espai Gironès amb la participació de les jugadores del primer equip, a més d’altres accions que queden obertes per definir entre les dues parts i que s’aniran concretant durant la temporada.

“L’aposta per l’esport, i en especial l’esport femení, sempre ha estat un dels trets identitaris de l’Espai Gironès i per tant és un orgull i un honor col·laborar per 13è any consecutiu amb l’Spar Girona, com a club capdavanter de l’esport femení de les terres gironines”, indica Pau Jordà.

Per altra banda, Cayetano Pérez s’ha mostrat satisfet que l’Espai Gironès segueixi un any més amb l’equip. “Estem molt orgulloses del suport d’Espai Gironès. Sense ells no hauria estat possible el creixement del club. Esperem continuar molts anys més amb aquesta vinculació”, ha manifestat.

L’Espai Gironès col·labora amb un gran nombre d’accions adreçades a la població del seu entorn com són el Festival Temporada Alta, el Teatre de Salt, el Festivalot, i porta a terme les campanyes solidàries de Nadal i d’altres accions similars, a més de convenis de col·laboració amb diferents entitats esportives. Aquesta acció s’emmarca dins aquest context de compromís a llarg termini amb el territori i els seus habitants.

ESPAI GIRONÈS
Espai Gironès és propietat del fons inmobiliari de capital hausInvest del gestor d’actius alemany Commerz Real AG. Està situat en una zona d’expansió urbanística del municipi de Salt que limita amb Girona i al costat de l’autopista AP-7. L’excepcional ubicació del centre permet que la seva àrea d’influència directa sigui de 400.000 habitants i que pugui generar una afluència de més de 10 milions de visitants a l’any. Disposa de 40.000 metres quadrats de superfície distribuïts en dues plantes on hi ha instal·lats operadors líders com Primark, Fnac, Odeón Multicines, Zara, Drim, H&M, Levi’s, Bershka, Pull & Bear, Springfield, Desigual, Mango, Alain Afflelou, JD Sports, i Brighty&Co, entre d’altres. El centre comercial Espai Gironès compta amb 2.500 places d’aparcament gratuït.

MULTI SPAIN MANAGEMENT
Multi Spain Management SA realitza la gestió integral del centre comercial que comprèn els serveis de gerència, gestió patrimonial i re- comercialització del mateix, construint relacions de confiança amb els arrendataris (de tots els sectors) i la propietat, alhora que fomenta la modernització i la reestructuració constant del centre comercial gràcies al control efectiu dels seus resultats.

Multi Spain Management pertany al grup Multi Corporation, empresa líder en el sector immobiliari, que en l’actualitat és propietari i/o gestiona centres comercials de gran qualitat a Europa i Turquia, incrementant el valor dels seus actius, convertint-los en un catalitzador del creixement econòmic i la regeneració social de les ciutats i regions on s’ubiquen.

Multi és propietari i / o gestiona 130 centres comercials, que reben 400 milions de visitants cada any, que gasten una quantitat estimada de 4.000 milions d’euros en més de 6.000 botigues, restaurants i zones d’oci en més de 2.000.000 m² SBA. Multi compta amb més de 650 professionals qualificats, que presten serveis de qualitat altament especialitzats en 14 països europeus, inclosa Turquia (on és la major empresa propietària i de gestió de centres comercials). Multi disposa d’un estudi d’arquitectura, T&T Design, que dissenya tots els conceptes arquitectònics i de desenvolupament urbanístic del grup amb un segell únic. Des de la seva fundació el 1982, els seus projectes han estat reconeguts internacionalment per la seva naturalesa innovadora, qualitat arquitectònica, sostenibilitat i profunda sensibilitat pels entorns locals treballant constantment en la gestió d’estratègies ambientals per reforçar la seva política de sostenibilitat incrementant l’ecoeficiència dels projectes.

Attachment