Santa Coloma de Farners acollirà aquest dissabte l’amistós entre l’Spar Girona i el CEEB Tordera

Santa Coloma de Farners acollirà aquest dissabte l’amistós entre l’Spar Girona i el CEEB Tordera

L’Spar Girona, que va arribar dimecres a Santa Coloma de Farners, jugarà demà contra el CEEB Tordera.

Nova temporada i nou Stage. L’Spar Girona gaudeix d’aquests dies de l’Hotel Mas Solà per posar a punt la temporada 2023-2024. L’estada, gentilesa de l’Ajuntament de Santa Coloma de Farners, consta de 5 sessions d’entrenament al pavelló poliesportiu dels Saioners i un stage a l’Hotel Mas Solà. El plat fort, però, serà el segon amistós de la pretemporada de l’Spar Girona, que es disputarà davant el CEEB Tordera el dia 16 de setembre a les 19 hores al mateix pavelló.

Pep Prat, Primer Tinent d’alcalde, Jordi Cullell, Regidor d’Esports de l’Ajuntament de Camprodon, Eva Ceña, Tècnica d’Esports, Miki Uribe, Coordinador del CB Farners i Marc Jaumandreu, entrenador del CB Fardners, van donar la benvinguda a l’equip en un acte de presentació amb staff i jugadores, destacant el fet de tenir la plantilla al poble durant aquests dies.

L’entrenadora Laura Antoja i Laia Palau van agrair, tant a l’Ajuntament com a l’Hotel Mas Solà l’hospitalitat, destacant la importància d’aquests dies per la construcció i el reforçament de la dinàmica del conjunt gironí.

El preu de les entrades pel partit serà de 8€. Les entrades es poden adquirir en el següent enllaç: bit.ly/3sQakSd

A més, a partir del dissabte a la tarda ja es vendran directament al pavelló.

Attachment