L’ESTUDIANTES ES GRADUA A FONTAJAU

Dura derrota a casa. El Movistar Estudiantes s’ha fet gran a Girona des del segon quart, imposant el seu ritme de partit i castigant la nostra defensa (60 a 78). Massey, que ha dominat la zona, ha estat la màxima anotadora del partit, amb 16 punts, destacant també els 11 triples del conjunt visitant.

Amb Massey agafant responsabilitat ofensiva, l’Estudiantes ha imposat un parcial de 0 a 6. A poc a poc, l’altura de l’Uni ha començat a carburar i l’Spar ha fet un parcial de 10 a 0 (10 a 6). No obstant això, les visitants han continuat pressionant gràcies al joc coral, mentre que les nostres han mantingut la dinàmica gràcies als punts de Canella i Magarity (5 i 4 punts respectivament, 18 a 17). I sense temps, Camilión ha convertit un triple més enllà de mig camp per avantatjar a les blaves al final del primer quart (18 a 20).

L’Estudiantes s’escapa
Tot i que l’Spar ha començat amb bon peu gràcies als punts de Labuckiene, Bertsch i Ainhoa (28 a 27), la realitat ha estat que el Movistar Estudiantes ha dominat el segon parcial gràcies a l’encert des de la llarga distància (7/12), on De Santiago ha estat protagonista (9 punts). Laura Antoja ha buscat solucions, però de nou De Santiago ha tornat a aparèixer. A més, Massey ha encès Fontajau amb una acció sota cistella. Amb el públic més involucrat que mai, Ygueravide ha convertit un triple per situar a l’Spar al partit (34 a 46).

Sense opcions
Ni els 15 minuts de descans han pogut aturar l’inevitable. Un ritme frenètic de les visitants han castigat la nostra defensa, apoderant-se del tercer quart d’enfrontament i imposant un parcial de 10 a 17. Massey ha tornat a ser la jugadora més destacada, dominant la zona amb 16 punts (44 a 63).

Sense res a perdre, l’Spar ha augmentat el ritme ofensiu de partit. Aquest fet ha condicionat la nostra defensa i el partit s’ha convertit en un intercanvi constant de cistelles, carregant-se Magarity amb el pes en atac. Una acció d’Ygueravide no ha agradat a l’entrenador visitant, que ha aturat el joc per evitar la remuntada (58 a 73). Però amb només 2 minuts pel final l’Spar no ha tingut temps de reacció i l’Estudiantes s’ha emportat el xoc per 60 a 78.