L’SPAR GIRONA ENCARRILA L’ELIMINATÒRIA A HONGRIA

L’SPAR GIRONA ENCARRILA L’ELIMINATÒRIA A HONGRIA

Després d’una hora i mitja d’espera per goteres, l’Spar Girona ha controlat les aigües i ha superat la tempesta d’Hongria. Una segona part excepcional ha donat un sòlid triomf per 77 a 89. D’aquesta manera, les gironines aconsegueixen una còmoda victòria en el partit  d’anada d’EuroCup Women i continuen invictes a la competició europea. Morgan Bertsch i Sandra Ygueravide han liderat el conjunt de Laura Antoja amb 23 i 21 punts respectivament.

De més a menys
L’Spar Girona ha sortit amb la idea d’emportar-se l’enfrontament des d’un inici. Així ha estat amb els 4 punts de Bertsch i l’efectivitat des de la línia de triple (Mendy i Ygueravide, 5 a 14). Amb el temps mort, les locals han intensificat defensa per aturar a les gironines, condicionant-se amb faltes personals. Una situació que han aprofitat les nostres per diferenciar-se des de la línia personal, destacant també l’efectivitat de Bertsch (11 punts, 12 a 25). Finalment, la insistència del Tarr en defensa ha obtingut recompensa, retallant distàncies gràcies a un parcial de 9 a 0 liderat per Stanacev (8 punts, 21 a 27).

22 a 19
La bona dinàmica local ha seguit en l’inici del segon assalt, empatant el xoc a 27 gràcies als punts des de la personal de Monroe. Per trencar la dinàmica, l’Spar ha focalitzat els atacs sota cistella i Tolo ha convertit dues accions consecutives (27 a 31). Però la dinàmica del Szekszard no ha canviat i un triple de Stanacev i tir de Westbeld han situat a les locals per davant per primera vegada (32 a 31). A partir d’aquest punt, el partit ha estat un intercanvi constant en el marcador, destacant Westbeld per part de les locals i la fiabilitat d’Ygueravide des de la línia de tir lliure per part nostre, aconseguint el +3 gràcies a un tir sobre la botzina de Bertsch (43 a 46).

Millora de defensa
Les paraules d’Antoja a la mitja part han tingut els seus efectes i les gironines han imposat un parcial de 0 a 8 gràcies als atacs sota cistella (43 a 54). Amb el temps mort, les locals han entrat de nou gràcies a Westbeld i Monroe (47 a 54), però els punts de Magarity i els triples de Bertsch i Peña han posat el +16 (48 a 64). El domini del rebot ofensiu, l’efectivitat des de la línia personal (20 de 20 en tirs lliures) i la bona defensa han estat diferencials i l’Spar s’ha emportat el tercer quart amb un altre tir sobre la botzina de Canella (56 a 74).

Amb diferència amb el marcador, Morgan Bertsch s’ha permès el luxe de fallar el nostre primer tir lliure (59 a 75). Seguidament, el triple de Mendy i les accions sota cistella de Magarity i Ygueravide han obligat l’entrenador local a demanar temps mort (63 a 82). La línia ofensiva gironina no ha variat i Bertsch i Ygueravide han fet els últims punts de l’Spar, però un parcial final del Szekszard ha retallat distàncies, guanyant l’Uni per 77 a 89.

 

Attachment