L’Euroleague Women 2020-2021 es disputarà sota les dates previstes, tot i que se seguirà avaluant la situació diàriament

L’Euroleague Women 2020-2021 es disputarà sota les dates previstes, tot i que se seguirà avaluant la situació diàriament

FIBA Europa reunirà a tots els clubs per treballar en les excepcions que permetin viatjar als equips esportius

L’Euroleague Women començarà sota les dates previstes, segons ha comunicat avui FIBA Europa. Així doncs, la fase prèvia es disputarà el 23 i 30 de setembre, dies clau per a l’Spar Girona, que s’enfrontarà a doble partit amb l’ACS Sepsi romanès amb la tornada a casa.

L’organisme europeu també concreta que s’organitzarà una reunió amb tots els clubs femenins de l’EuroLeague i les respectives federacions nacionals per treballar en solucions relatives a les excepcions governamentals per als viatges d’equips esportius, seguint un protocol determinat, que permetria que els classificatoris tinguessin lloc a finals de setembre i un començament de la temporada regular a mitjan -Octubre, tal com estava previst originalment.

La situació es continuarà avaluant diàriament i es poden aplicar ajustos, sempre tenint en compte la salut i la seguretat dels atletes participants com a màxima prioritat.

D’altra banda, l’Eurocup Women veurà aplaçat el seu inici al 6 de gener. Aquesta mesura afectarà al club gironí només en el cas que no superés l’eliminatòria inicial.

Attachment