Obrim el període per noves altes

Obrim el període per noves altes

Demà, 1 de setembre, obrim les portes a noves altes d’abonats al club a partir de les 12. 

Font: David Subirana

Sota l’eslògan de “T’enyoro Uni” vam obrir una nova campanya d’abonaments amb unes circumstàncies que ens està sent molt difícil adaptar-nos-hi. Tot això, després de que la Secretaria General d’Esports i l’Ajuntament de Girona ens acceptessin un pla de seguretat amb la pertinent reducció de l’aforament de Fontajau al 50%.

Més de 1.250 persones han renovat el seu compromís amb nosaltres sabent les causes que pot comportar la cancel·lació o jugar els partits a porta tancada en qualssevol tram de la temporada.

Aprofitem per recordar els períodes que hem establert en que es retornarà part de l’abonament si es prohibeix l’entrada als partits que es juguin a Fontajau:

  1. Si no comença cap competició (abans del 19 de setembre): devolució del 100% de l’import.
  2. Del 19 de setembre al 19 de novembre (1a aturada FIBA): Devolució del 75% de l’import.
  3. Del 20 de novembre al 19 de gener: Devolució del 50% de l’import.
  4. Del 20 de gener al 7 de març: Devolució del 25% de l’import.
  5. En cas d’aturada a partir del 7 de març, no es retornarà cap import en aquest concepte.

No volem privar a ningú de fer-se abonat al club. Per això, a partir de demà, els que no eren abonats durant la temporada 19/20 tenen l’opció a ser-ho per aquesta present temporada que es preveu complicada.

Des del club demanem que es respectin els packs de cada bloc. És a dir, en un pack de tres persones no se n’hi abonin dues, del contrari, ens posarem amb contacte amb els abonats corresponents per tramitar un canvi de localitat.

Recordem que el nostre horari d’oficina per atenció al públic presencialment i telefònicament és des de les 9:00 a 14:00 i 16:00 a 19:00.

 

Attachment