L’Eurolliga a Fontajau, els dijous a les 20.15 hores

L’Eurolliga a Fontajau, els dijous a les 20.15 hores

L’Spar Citylift Girona ho ha acordat amb Esport3 per aconseguir l’equilibri entre el millor horari pels abonats en dies laborables i la millor franja televisiva.

L’Eurolliga a Fontajau, els dijous a les 20.15 hores.

L’Euroleague Women torna a ser una realitat a Girona. Quatre temporades després del debut gironí a la màxima competició europea, Fontajau podrà tornar a gaudir del més alt nivell de bàsquet europeu.

Una de les problemàtiques amb les quals s’ha trobat tant el club com els seus aficionats ha estat la complicació a l’hora de conciliar els partits europeus en dies laborables. Tot i les bones entrades registrades al pavelló en l’última edició de l’Eurocup Women, on l’Spar Citylift va assolir unes històriques semifinals, l’objectiu del club és trobar la millor franja horària per tal de facilitar l’accés als seus abonats.

Al mateix temps, l’acord també inclou el factor televisiu; Esport3, com ja fa diverses temporades, retransmetrà en directe els partits i contribuirà a la difusió del bàsquet femení arreu del territori català.

Amb tots aquests elements, l’horari acordat per a la celebració dels partits d’Eurolliga com a locals ha estat els dijous a les 20.15 hores.

Attachment