Lleal Tulsà s’afegeix al VIP Experience!

Lleal Tulsà s’afegeix al VIP Experience!

banner-lleal-tulsa

Recentment hem ampliat la família de l’Spar Citylift Girona amb un nou patrocinador: Lleal Tulsà Associats. Es tracta d’una assessoria integral amb experiència contrastada formada per un equip de professionals qualificat que planteja solucions als diferents problemes dels seus clients.

L’Assessoria és una referència en diverses àrees: Laboral, Fiscal, Comptable, Jurídica i de Gestoria Administrativa. Recentment, han incorporat l’Assessoria en Comunicació per tal de crear accions que actuïn com altaveu dels productes o serveis pels seus clients. Els podreu trobar a la Ronda Ferran Puig, 9 de Girona i a www.llealtulsa.com.

L’empresa gironina s’afegeix així al Pack VIP Experience, de la qual en gaudeixen diverses corporacions de la província. En aquest paquet s’ofereixen diversos privilegis de connexió amb el club, com és un parking reservat a la zona d’accés per a jugadores i directius, 6 carnets a la llotja i 20 entrades regulars, aparició d’un spot al videomarcador abans i durant els partits, i la imatge als leds lluminosos.

Attachment