Nadia Colhado amplia el seu compromís amb l’Spar Citylift Girona

Nadia Colhado amplia el seu compromís amb l’Spar Citylift Girona

dsc_0584

Nadia Gomes Colhado ha acceptat l’oferta de renovació de l’Spar Citylift Girona per ampliar el seu contracte fins a la temporada vinent. Ho ha fet en una roda de premsa celebrada a Fontajau aquest mateix matí, on hi ha participat també el president Cayetano Pérez.

La pivot brasilera d’1,94 cm. va arribar aquest setembre procedent d’IDK Gipuzkoa on va protagonitzar una campanya amb uns números excel·lents que li van valer l’MVP de la Lliga Femenina 1. Les seves xifres de la temporada actual parlen per si soles i denoten el pes importantíssim que té dins l’equip: 13 punts, 8,7 rebots per partit i una valoració mitjana de +16 l’han convertit en un pilar fonamental d’aquest grup.

El club i la jugadora han arribat a un acord que, sumat a la renovació de la base mataronina Núria Martínez per dues temporades, suposa uns fonaments molt importants de cara a l’evolució i consolidació del projecte esportiu.

Declaracions:

 

Nadia Colhado:

“Estic molt contenta amb la renovació. Espero seguir ajudant a l’equip. “

“Fa temps que penso que em vull quedar perquè estic molt a gust aquí. M’ha costat molt poc decidir-me.” 

“Sóc una jugadora que necessita estar bé amb l’entorn extraesportiu per estar a gust. I a Girona m’hi estic sentint genial.”

Cayetano Pérez:

“Des del club estem molt contents de continuar treballant en aquesta línia. Estem consolidant el projecte i l’equip.”

“La Nadia està fent una temporada molt bona aquest any i sabem que ens ajudarà molt a afrontar els compromisos de futur amb la idea de fer créixer aquest equip i optar a tot el que podem optar.”

Attachment