LOTERIES DE CATALUNYA COL·LABORARÀ AMB L’UNI GIRONA

LOTERIES DE CATALUNYA COL·LABORARÀ AMB L’UNI GIRONA

Sota l’eslògan “La Grossa amb La Dooble amb l’esport femení” neix el primer acord de col·laboració entre l’Uni Girona i Loteries de Catalunya. Aquesta associació té com a objectiu principal donar suport a l’esport femení i contribuir al creixement i desenvolupament del territori gironí.

Com a part d’aquesta col·laboració l’Uni Girona compta amb dos números de La Grossa amb La Dooble el 23415 i el 05519 que es podran comprar en qualsevol dia de partit (a l’estand de Fontajau) i a partir del 16 de novembre també en tots els establiments de Loteries de Catalunya. Aquestes participacions seran presentades oficialment acompanyades del primer equip de la temporada 2023-2024.

Es juguen 2 € a La Grossa de Cap d’Any i 2 € a La Dooble. Els dos sortejos se celebraran el 31 de desembre.

  1. El número de La Grossa de Cap d’Any opta als premis següents:

  • El número de La Dooble opta als premis següents:

(*) El premi assignat a cada entitat guanyadora es repartirà entre totes les participacions d’aquesta entitat que tinguin el número guanyador.

A més, la Capgrossa, el símbol icònic de La Grossa, ens visitarà al nostre Pavelló Municipal Girona-Fontajau. Aquesta iniciativa té com a objectiu promocionar i compartir l’emoció de La Grossa amb La Dooble amb tots els nostres seguidors.

Attachment