UNA NOVA TEMPORADA IL·LUSIONANT

UNA NOVA TEMPORADA IL·LUSIONANT

Un centenar de persones han omplert la sala d’actes del Castell de Calonge per gaudir de la presentació de Calonge. Una presentació que s’ha fet gràcies al suport de l’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni.

L’acte s’ha iniciat amb els parlaments de Carlos Campmajó Moreno, regidor delegat de Salut, Obres i Serveis i Esports, i Cayetano Pérez, president de l’Uni Girona. Pérez, que primer ha agraït el suport de la institució de Calonge i Sant Antoni, de seguida ha convidat a la gent a venir a Fontajau “a donar-nos suport perquè ens ho passarem bé”. En ser preguntat per l’equip, el president ha deixat clar que “s’ha fet un bon conjunt i s’està treballant per conjuntar-lo, segur que gaudirem molt aquesta temporada”.

Presentació de l’equip
Les jugadores han anat sortint una per una per omplir de vermell l’escenari, a excepció de Kelsey Mitchell i Morgan Bertsch (WNBA) i Sandra Ygueravide i Giedre Labuckiene (Europeu 3×3). Laura Antoja, entrenadora de l’Uni, ha qualificat la plantilla “de molt de talent” i s’ha proposat “fer un equip. Si ho aconseguim veurem un bàsquet molt vistós i ens ho passarem bé, tan els de dins com els de fora la pista”.

L’speaker no ha desaprofitat l’ocasió per preguntar a la directora esportiva Laia Palau sobre l’equip. “Fa molt que preparem aquest equip amb molta estima i amor, no només aquest estiu”… “Veurem un joc molt maco i que té molt a veure amb l’identitat d’aquest club”.

Nova samarreta
Cayetano Pérez ha fet els honors de presentar la tercera equipació de la pròxima temporada. La samarreta ja es pot comprar a la botiga online per només 49€.

Amb la foto oficial per concloure l’acte, les jugadores han repartit marxandatge oficial als assistents i han tingut l’ocasió de compartir una estona amb les jugadores, staff i directius amb el pica-pica organitzat per Sarrats Flaquera, Pastisseria Llausas i Massegur.

Attachment