L’SPAR BRILLA EN EL TERCER QUART PER SUPERAR EL GORZOW

Victòria treballada de l’Spar Girona. Un inici molt tímid de les gironines han encès les alarmes a Fontajau, però la feina ben feta des del segon quart i, en especial, el tercer, han fet gaudir d’una nova victòria a l’EuroCup Women contra el Gorxow, aconseguint la primera posició del grup i superant.

Problemes
Inici complicat per l’Uni que ha vist com el Gorzow ha dominat els primers 6 minuts de partit. Tot i un inici igualat on ha destacat el joc de Tolo sota cistella (4 punts), les petites errades han donat segones opcions a les poloneses, diferenciant-se en el marcador gràcies a Jakubiuk, Bibby i Telenga (7 punts, 5 punts i 4 punts respectivament). Tot i que la pausa de Laura Antoja ha tardat a fer efecte (14 a 27), la verticalitat de Kelsey Mitchell ha aproximat a les gironines (7 punts, 22 a 27).

De nou, el Gorzow s’ha fet fort amb les segones oportunitats. El domini del rebot ofensiu de Bibby i Telenga han portat a les blaves ha estat per sobre en el marcador, mentre que Mitchell ha calcat el guió del primer quart ajudant a l’Spar a sostenir-se (33 a 36). Tot i que Bibby ha tornat a situar a les visitants a 5 punts, un triple de Peña i Bertsch han revertit la situació i han situat a les de Laura Antoja per davant en el xoc (41 a 38). Amb el temps mort visitant, el Gorzow ha aconseguit empatar l’enfrontament gràcies a Jakubiuk i Tsineke (43 a 43), però Kelsey, Tolo i Ygueravide han diferenciat a l’Spar (50 a 46).

El millor quart de l’Spar
La dinàmica positiva del final del segon parcial s’ha mantingut en l’inici del tercer, i és que Mitchell i Sandra Ygueravide s’han encarregat de sorprendre el Gorzow, situant a l’Uni a 11 punts (59 a 48). De nou, el temps mort visitant no ha pogut trencar la bona dinàmica de l’Spar. Les de Laura Antoja han continuat fent una excel·lent defensa (7 punts del Gorzow), Ainhoa López s’ha sumat a la festa (7 punts) i Mitchell ha assistit a Bertsch per tancar el quart (77 a 53).

Amb el partit liquidat i amb cansament a les cames, les gironines han tancat el partit amb un últim parcial de 17 a 15. En aquests últims minuts, Faustine Parra i Aina Cargol han gaudit dels últims minuts, deixant les dues assistències de qualitat i l’Spar s’ha imposat per 94 a 68.