L’UNI TORNA A SUMAR A CANÀRIES

L’Spar Girona ha guanyat a Gran Canària i suma la sisena victòria a la LF Endesa. Les gironines han dominat el xoc fins al 30 a 53 del tercer quart, però Loville i Mbomio han situat a les locals en el partit (54 a 63), obligant a l’Uni a treballar de valent en l’últim quart per emportar-se el triomf a casa (64 a 83). Loville ha estat la màxima anotadora del partit, mentre que Mitchell ha aportat 19 punts a l’Spar Girona.

3 triples de l’Uni
Al ritme de Kelsey Mitchell en el primer compàs d’enfrontament. La nord-americana ha liderat els primers atacs gironins, convertint una entrada i un triple i assistint a Marianna Tolo (3 a 7). El Gran Canaria ha tardat a entrar el partit, però l’encert des de la llarga distància ha situat al conjunt insular a només 1 punt (6 a 7). Però la contestació d’Ygueravide no s’ha fet esperar (6 a 10) i Tolo i Magarity han situat el +7 en el xoc (8 a 15). El temps mort local ha tornat a donar esperances a les grogues amb dues jugades consecutives (12 a 15), però el control de joc de Canella i l’efectivitat de Bertsch i Labuckiene han ajudat a l’Spar ha tancat el primer quart amb un avantatge d’onze punts (13 a 24).

Domini visitant
Mentre que la dinàmica ofensiva ha continuat intractable en el segon quart, la dinàmica defensiva ha millorat i les d’Antoja no han donat segones oportunitats al Gran Canaria. Regan Magarity s’ha fet amb el pes ofensiu de les gironines, Ainhoa ha complementat el joc amb dos triples i Peña ha tancat el quart per posat la màxima fins al moment (30 a 49).

Parcial de 24 a 14
I del gran segon parcial de l’Uni hem passat al domini de les locals. El conjunt insular s’ha fet fort en defensa i ha aprofitat les transicions ofensives per atacar sota cistella, on ha destacat Loville i Fall (17 punts i 12 punts respectivament). Aquesta defensa sòlida de les grogues han estat castigades amb faltes i l’Spar ha aconseguit frenar l’intent de remuntada local (48 a 61). Finalment, i després d’unes quantes errades en l’últim atac, el Gran Canaria ha tancat el quart a només 9 punts mitjançant Harden (54 a 63).

No ens deixem intimidar
Amb les locals a tocar la remuntada, en l’últim quart l’Spar ha sortit a mossegar. Magarity, amb un 2+1 i Mitchell, des de la personal, han posat el +14. Tot i que el conjunt insular ha tornat a la dinàmica dels 10 punts (61 a 71), Ygueravide ha sentenciat el xoc a poc pel final (61 a 76, 3:33). El temps mort del Gran Canaria no ha canviat la nostra dinàmica positiva i Bertsch, Mitchell i un triple de Loville han tancat l’enfrontament (64 a 83).