L’SPAR CITYLIFT GIRONA 17/18

Després de passar les últimes setmanes treballant per tal de quadrar el pressupost de la temporada vinent, l’Uni Girona pot confirmar a hores d’ara gran part de les jugadores que formaran part del projecte de l’Spar Citylift Girona la temporada 17/18.

RENOVACIONS

Rosó Buch
La base mataronina renova per una temporada amb l’Spar Citylift Girona després d’haver quallat una gran temporada 16/17.
Helena Oma
La jove jugadora de Terrassa es va guanyar amb la seva feina la renovació per la temporada 17/18.
Kristina Alminaite
La pivot més alta de Lliga Femenina (2.05 m.) seguirà ajudant l’equip amb els seus braços inacabables.

FITXATGES

Nicole Romeo
La base Australiana (1.68 m., 27 anys), amb passaport italià, va jugar la temporada passada al Campus Promete, on va promitjar 13,5 punts per partit i 12,3 de valoració. Jugadora amb gran talent anotador i bona visió de joc.
Maria Conde
L’aler de 1.87 m. i 20 anys, que es troba actualment convocada amb la Selecció Espanyola, farà el seu debut en Lliga Femenina amb l’Spar Citylift Girona després del seu pas per la Universitat de Florida State. Es tracta d’una jugadora jove amb gran projecció de futur.
Magali Mendy
Jugadora francesa de 1.75 m. i 27 anys que pot jugar a qualsevol de les posicions exteriors. Es tracta d’una jugadora atlètica, bona anotadora i bona defensora. Va ser la jugadora millor valorada de la Lliga Femenina 2 francesa la temporada passada.
Shante Evans
Aler-pivot Americana (1.86 m., 24 anys), amb passaport eslovè, que arriba a Girona precedent del Celje eslovè, on va acreditar 16,7 punts, 8,3 rebots i 23,5 de valoració en 23 minuts per partit de mitjana. És una jugadora completa amb bon joc tant de cares com d’esquena a la cistella i bon tir. Jugarà l’Eurobasket aquest estiu.
Nadia Colhado
La internacional brasilera (1.94 m., 28 anys) va es va proclamar MVP de la Lliga Femenina 16/17 amb l’IDK Gipuzkoa, amb una mitjana de 21,84 punts de valoració, 16,5 punts i 9,3 rebots per partit. Colhado aportarà caràcter, intimidació a la zona i consistència en el rebot. Actualment es troba jugant la WNBA amb Indiana.

Amb aquests fitxatges i renovacions, l’Spar Citylif Girona 17/18 va agafant forma. El club treballa per cobrir la plaça d’extracomunitària que encara té lliure amb la millor jugadora possible, dins de les opcions i el pressupost amb què compta.

Attachment