L’Spar Citylift Girona cau derrotat a casa contra l’IDK Guipuzkoa (Spar Citylift Girona 53 – 55 IDK Guipuzkoa)

L’Spar Citylift Girona ha caigut derrotat a casa contra l’IDK Guipuzkoa. Una cistella sobre la botzina de Merhyn ha amargat la tarda als espectadors presents a Fontajau.

Les noies d’Eric Surís han vist com, des de bon principi, no han aconseguit moure la pilota amb facilitat per trobar espais a la dura defensa a la que no han estat capaces de superar en quasi cap moment del partit. Amb un 14,2% en tirs de camp, l’Spar Citylift Girona ha vist com el primer quart finalitzava amb un 6 a 15 al lluminós.

Només iniciar el quart, Megane ha fet que el resultat entre els dos equips fos de més de deu punts per primera vegada al partit. No obstant, una cistella de Vásic en la jugada següent i uns minuts de qualitat de Coulibaly han fet que Fontajau s’animés davant la petita reacció local. Marta Xargay, també, ha disfrutant de bons minuts on culminats amb un triple de María Araújo han posat a l’Spar Citylift cinc punts a sota. Un triple final de Mehryn ha posat fi a la primera part amb un 21 a 29 desfavorable pel club gironí.

Un parcial de 10 a 0 només començar el quart amb una excel·lent Elonu, anotant quatre punts en els primers minuts, ha fet recuperar el somriure a un Fontajau mut. Durant l’inici del tercer quart, l’Spar Citylift Girona ha viscut els moments més dolços del partit. Tot i això, les noies d’Aran Muguruza han contrarestat de forma notable el parcial aconseguit de les catalanes.  Megane, que ha finalitzat amb 19 punts, ha liderat a les seves quan més ho necessitaven.  Amb el 36 a 44 s’ha arribat a uns últims deu minuts trepidants.

Un triple als primers minuts del quart de María Araújo ha fet embogir Fontajau que ha cregut en la victòria sempre. Amb molta intensitat i al mateix moment nerviosisme per ambdós equips les locals han anat retallant distàncies fins l’empat a 50. Després d’una cistella de mitja distància de Sonja Vásic que ha posat el 53 a 53 l’equip basc ha anotat, sobre la botzina, una cistella mitjançant Mehryn per posar el definitiu 53 – 55.