Un gran Spar Citylift no pot amb el poder interior de Lió (Spar Citylift Girona 63 – 65 LDLC ASVEL Feminin)

El ritme alt i la gran actuació de Magali Mendy no han estat suficients per aconseguir la quarta victòria europea.

El partit en Fontajau ha començat lent, tots dos equips han trigat un parell de minuts a ajustar-se a la pista. Els primers punts de l’Spar Citylift Girona han arribat de la mà de Mendy que després de recuperar la pilota i amb una assistència de Palau anotat de tres. L’equip d’Eric Surís s’ha trobat davant d’una defensa molt física per part de l’equip francès que ha provocat l’escassetat d’anotacions. Tot i això, el treball en defensa de l’equip local ha mantingut a ratlla al conjunt visitant. El debut de Marta Xargay ha canviat el ritme del primer quart i gràcies a una jugada en la qual ha participat tot l’equip, l’Spar Citylift s’ha posat a tres punts en el marcador. Finalment el primer quart s’ha acabat amb el tauler a 11-14.

L’equip català ha començat el segon quart dominant i després d’una assistència de Marta Xargay a Mendy les gironines s’han posat per davant. La dinàmica d’aquests 10 minuts ha estat afavoridora per a les d’Eric Surís, que s’han mostrat molt còmodes a la pista i han sabut jugar amb desimboltura per a acabar el segon quart per davant en el tauler. (29-23)

En sortir dels vestidors, el conjunt de Girona ha seguit endollat en el partit i ha arribat a posar-se a 10 punts d’avantatge. La protagonista, sens dubte, ha estat Magali Mendy, que ha sumat 16 punts individualment al marcador de l’Spar Citylift en aquest període (25 en total). Amb el pas dels minuts la dinàmica ha canviat i el partit ha començat a estar més disputat, les de l’ASVEL han despertat i s’han posat per davant deixant el tercer quart a 52-55.

A l’inici de l’últim quart la dinàmica ha estat la mateixa dels últims minuts del quart anterior, l’equip francès ha fet un pas al davant i s’ha connectat al partit. L’Spar Citylift Girona ha retallat distàncies fins a posar-se a 2 punts i complicar-li les coses a l’equip visitant però finalment, i després d’uns minuts molt ajustats, el Lió s’ha emportat la victòria. (63-65)