L’Spar Citylift Girona i Cenit renoven l’acord que uneix ambdues entitats

L’Spar Citylift Girona i Cenit renoven l’acord que uneix ambdues entitats

L’Spar Citylift Girona i Cenit renoven l’acord que uneix ambdues entitats

CENIT és un centre d’atenció integral a la salut i l’esport que uneix totes les necessitats dels esportistes dins d’un mateix espai. Amb atenció cap a tota mena de persones que practiquin una activitat física compten amb dos centres: un a Cerdanya on treballen set professionals, des de metges a psicòlegs i un altre a Girona, on dediquen la seva atenció fins a deu professionals.

En aquests centres proporcionen un seguiment professional i personal en qualsevol disciplina esportiva. Com a recurs extra, disposen d’un campus per a entrenaments específics de natació, running, triatló o esquí, entre d’altres, des del qual ajuden a entendre l’esport a partir de tots els àmbits: des del nutricional, passant per temes tècnics fins a les anàlisis biomecàniques.
L’acord entre les dues entitats fa que les jugadores i staff tècnic del club puguin gaudir dels serveis que ofereix el centre esportiu; un gimnàs, opció a sessions d’osteopatia i una xerrada sobre nutrició i suplementació.

Des de les dues entitats es renova aquest acord per poder seguir creixent junts i gaudint al màxim de l’esport. De cara al futur, es treballarà per assolir el màxim d’èxits possibles entre Cenit i l’Spar Citylift Girona.

Attachment