Brittney Sykes deixa de ser jugadora de l’Spar Citylift Girona

Brittney Sykes deixa de ser jugadora de l’Spar Citylift Girona

El club ha acceptat la petició de la jugadora per rescindir el seu contracte

Brittney Sykes deixa de ser jugadora de l’Spar Citylift Girona

Brittney Sykes deixa de ser jugadora de l’Spar Citylift Girona. L’escorta de Nova Jersey va arribar al club gironí procedent de l’Atlanta Dream, equip amb el qual va disputar la WNBA aquest passat estiu. Ara, la jugadora i el seu agent han sol·licitat la seva sortida i el club ha considerat oportú escoltar la seva petició.

En la seva primera experiència en el bàsquet espanyol, Sykes ha aconseguit 9,4 punts, 4 rebots i 2 assistències en 21 minuts de mitjana durant els 14 partits disputats. A l’Eurolliga, han estat 9,9 punts, 2,8 rebots i 1,6 assistències també en 21 minuts de mitjana.

Pere Puig, director esportiu de l’Spar Citylift, ha comentat que: “Sykes ha rebut una oferta molt bona de Cukurova i ha volgut forçar la sortida, fins i tot no presentant-se en algun entrenament. És una situació que el club sempre ha volgut evitar i, tenint en compte que no estava donant el rendiment desitjat, acceptem la seva sortida.”

L’americana provarà ara la lliga turca, país al qual viatjarà demà mateix. Des del club volem agrair la seva dedicació i desitjar-li molta sort.

Attachment