L’Spar Citylift Girona ja ha aconseguit més de 1.000 abonats

L’Spar Citylift Girona ja ha aconseguit més de 1.000 abonats

 WhatsApp Image 2018-09-27 at 11.01.58

Sota l’eslògan “Unim Forces”, el club gironí ha volgut destacar la part més personal i passional dels seus aficionats per il·lustrar el que representa l’entitat a nivell de l’esport femení a Girona i a Catalunya.

En només tres setmanes des del llançament de la campanya, ja s’ha assolit la xifra de 1.000 abonats. Durant els primers dies de la fase de renovació, el club va rebre una allau de sol·licituds per mantenir el seient de l’any anterior. D’altra banda, qui ho vulgui ja es pot fer abonat des del dia 20 de setembre, amb diferents ofertes per ajustar-se a cada necessitat: abonament general, abonament infantil, pack de 4 persones i abonament familiar.

La campanya té com a epicentre un vídeo on hi apareix Lolita Iglesias, Ricard Bou, l’Àlex i en Biel i finalment el nou fitxatge Laia Palau.

La Lolita és una aficionada i exjugadora de bàsquet, que havia format part dels primers equips de Girona a primera divisió. El seu compromís amb l’equip i la ciutat és més que patent, i el club ha volgut retre-li homenatge donant-li la veu principal en aquest espot.

En Ricard és soci de l’entitat des de fa més de 10 anys; és un habitual en els partits a Fontajau i també en alguns desplaçaments, i transmet la seva passió a fills i néts.

L’Àlex i en Biel són dos aficionats de 8 i 3 anys, que gaudeixen amb l’ambient i el joc de l’equip, així com amb l’escalf que els hi donen les jugadores cada vegada que els deixen baixar a pista per fer-se fotos i saludar-les.

I Laia Palau no necessita presentació. És un referent del bàsquet català i espanyol, és la jugadora que més vegades ha vestit la samarreta d’Espanya i arriba per aportar experiència i qualitat a l’equip.

Attachment