Presentat el partit d’homenatge de l’Adepaf Femení dels anys 80

Presentat el partit d’homenatge de l’Adepaf Femení dels anys 80

Foto-NdP-Presentació-Adepaf

Aquest matí s’ha presentat el partit d’homenatge als equips que van formar part de l’Adepaf durant les temporades que el club va estar disputant la primera divisió de bàsquet en la seva secció femenina.

A la roda de premsa hi han assistit Jordi Masquef, regidor d’esports de l’ajuntament de Figures, Oriol Rabert, president de l’Adepaf Figueres i Bet Brugada, exjugadora dels anys 80. Per part de l’Spar CItylift Girona hi han assistit l’entrenador Eric Surís i la pivot Nadia Colhado.

Tant el club com l’ajuntament empordanès han cregut que no hi havia millor manera de retre homenatge a aquestes jugadores que portant un dels millors partits d’aquesta pretemporada al pavelló municipal de Figures. El partit en qüestió serà l’Spar Citylift Girona contra el València Bàsquet.

El València, flamant ascendit a Lliga Femenina 1, s’ha reforçat de molt bona manera, demostrant l’aposta d’aquest club i de la ciutat en general pel bàsquet femení. Vol ser un dels equips que posin les coses més difícils a les plantilles que porten diversos anys entrant a play-offs pel títol.

Attachment