L’Spar Citylift Girona jugarà l’Euroleague Women la temporada vinent

L’Spar Citylift Girona jugarà l’Euroleague Women la temporada vinent

Un cop aconseguit tot el suport necessari, l’Spar Citylift Girona serà equip d’Eurolliga la temporada 2019-2020.

 

 

Amb la consecució del títol de Liga Dia 2019, l’equip gironí s’ha guanyat la plaça per a la màxima competició europea durant la temporada vinent. Amb tot, però, han estat setmanes de llargues converses i negociacions amb les institucions públiques i empreses privades per aconseguir el suport necessari que requereix disputar l’Euroleague.
Cayetano Pérez, president de l’entitat, ho confirma en aquest comunicat amb la intenció d’agrair a l’Ajuntament de Girona, a la Diputació de Girona i a la Generalitat de Catalunya el sobreesforç i la confiança en el recorregut del projecte per a la ciutat de Girona i per tot el territori català.

En declaracions, Cayetano ha confirmat que “aconseguir aquest repte ha estat gràcies a la participació de les empreses privades. Els actuals patrocinadors ens han promès un sobreesforç respecte a el que actualment estaven fent. A més, el teixit empresarial gironí també ens ha recolzat i vol entrar en aquest projecte”.

També ha volgut agrair a la massa social el seu compromís amb el club. “Sense el seu suport no seria possible. Fontajau feia molt de goig, i aquesta temporada ens hem marcat el repte d’aconseguir els 2.200 abonats. Hem incrementat l’abonament en 15 euros, però per contra podran gaudir d’uns 23 partits i de la millor competició de bàsquet europea”.

Attachment