La samarreta més venuda de la història seguirà vigent l’any vinent.

La samarreta més venuda de la història seguirà vigent l’any vinent.

L’Spar Citylift Girona ha decidit allargar un any més la samarreta de la temporada 2018-2019. El club ha decidit mantenir-la, juntament amb la segona equipació.

La samarreta més venuda de la història seguirà vigent l’any vinent

La temporada que acabem de finalitzar ha estat marcada pels rècords a la pista per a l’Spar Citylift Girona: d’anotació, de diferència de punts, de victòries consecutives – fins a 17 entre octubre i març -, entre d’altres. Però també ho ha estat a la nostra botiga.

La campanya “Unim Forces”, presentada el setembre de 2018, incorporava en tot l’equipament un aire que recordava l’estil americà sense perdre l’estètica que, ja des de fa uns anys, identifica el nostre club per les pistes d’arreu del país i d’Europa sota els colors vermells i negres.

La samarreta, lluïda en el dia de la presentació per la capitana Rosó Buch, ha estat la més venuda de la història del club. Són molts els abonats i seguidors del club, així com els aficionats del bàsquet en general, que l’han adquirit. Ho han pogut fer per dues vies: a la botiga física disponible els dies de partit a Fontajau i a través de la nostra botiga en línia.

L’Escut daurat
Tot i repetir disseny respecte a l’any anterior, la samarreta de la temporada vinent lluirà l’escut de la Liga Dia en color daurat. L’Spar Citylift Girona serà l’únic equip de la lliga que vestirà amb aquest distintiu, ja que l’acredita com a vigent campió.

Podeu adquirir-la aquí.

Attachment