L’Spar Citylift Girona organitza el desplaçament de la Copa a Saragossa

L’Spar Citylift Girona organitza el desplaçament de la Copa a Saragossa

tw_copa-de-la-reina_pack

La promoció per al cap de setmana del 20 i 21 de gener té un cost de 120€.

S’inclou el viatge en autobús, la nit d’hotel, l’abonament per als partits i un equip d’animació.

L’Spar Citylift Girona organitza el desplaçament per a abonats i simpatitzants per la Copa de la Reina de bàsquet que es disputarà del 19 al 21 de gener a Saragossa. El club ha creat una oferta especial per a l’ocasió que té un cost de 120 euros per persona i que inclou el viatge en autobús, una nit d’hotel en habitació doble (s’inclou l’esmorzar), l’abonament per als partits i un equip d’animació. En cas que es desitgi una habitació individual el cost tindrà un suplement de 20 €.

La sortida en autobús serà el dissabte dia 20, a les 7 del matí, des del mateix Pavelló de Fontajau de Girona i un cop a Saragossa es podran viure en directe les dues semifinals i la final. L’arribada a Girona està prevista per al diumenge 21, a les 7 del vespre.

També existeix l’opció de comprar només l’entrada amb accés al recinte per als tres dies. El seu preu és de 30€.

Per a més informació sobre el viatge es pot contactar per mail (promocio@unigirona.cat) i telèfon (972 64 78 66) o a les oficines de l’Uni Girona ubicades al pavelló de Fontajau.

La data límit per reservar el paquet de viatge o les entrades és el dimarts 9 de gener. Places limitades i en ordre d’inscripció.

Pagament mitjançant transferència bancària a ES64 3025 0016 1714 0001 6423 de Caixa d’Enginyers. La reserva es considerarà confirmada un cop rebut el pagament y la inscripció. .

Attachment