Fi al 2017 amb una victòria brillant!

L’Spar Citylift Girona ha tancat el 2017 amb una victòria imponent a la pista del CB Bembibre per un 67-87 que permet a l’equip dir adéu a l’any amb satisfacció, consolidar-se en la segona posició de la Liga Dia (12 victòries i 2 derrotes) i començar la segona volta amb un bon resultat. Des de bon inici de l’encontre, l’Spar Citylift va comandar el marcador i va saber mostrar la seva superioritat davant d’un rival que duia quatre victòries consecutives a casa. Del partit, cal destacar l’encert de Shante Evans, que va ser valorada com MVP de l’equip amb 17 punts, 7 rebots i 25 de valoració en 24 minuts jugats. Ara, el proper partit serà dijous vinent a Atenes contra l’Olympiacos, en l’anada de l’Eurocup Women, mentre que diumenge vindrà a Fontajau el Movistar Estudiantes (18h).

Era important acabar l’any amb victòria i l’equip no es podia relaxar, tal com va demanar el tècnic Èric Surís abans del matx. I així va ser: les jugadores van mantenir el nivell de les darreres setmanes i van superar amb diferència el Bembibre. El primer quart es va resoldre amb 11-23 que es va anar mantenint, tot i l’esforç de les jugadores locals. Al descans, 28-48 i 51-69 al final del tercer quart. Una victòria de nota alta i que demostra que l’equip va progressant a mida que avança la temporada.

Molt bon any 2018 a tots socis i simpatitzants recordeu que tenim la nostra Quina els dies 1 i 6 de gener. Us hi esperem!