L’Spar Citylift presenta candidatura per acabar primeres de grup. (78 – 58)

L’Spar Citylift presenta candidatura per acabar primeres de grup. (Spar Citylift Girona 78 – 58 Uni Györ)

CRÒNICA-EUROCUP-J3

Partit molt seriós de l’Spar Citylift Girona que ha comptat amb rendes molt còmodes durant tot el partit, malgrat trobar-se davant d’un equip fort i amb necessitat de sumar victòries per accedir a les rondes eliminatòries de l’Eurocup Women.

L’equip ha sortit molt concentrat des de l’inici i el treball defensiu durant tot el partit ha fet que en cap moment es veiés perillar la victòria contra un dels rivals més perillosos a priori del grup F.

El bon fer d’Artemis Spanou, vella coneguda per a l’afició de Fontajau, per part dels visitants, no ha estat suficient contra el treball coral de tot l’equip.

La victòria d’avui apropa l’equip encara més a la primera posició del grup que suposaria evitar una ronda eliminatòria extra a l’Eurocup tot just a començaments d’any.

En el dia que el club volia retre homenatge a Eric Surís pels seus 100 partits a la banqueta de l’Spar Citylift Girona, el pavelló ha mostrat un gran ambient amb un públic que tenia ganes de refer-se del mal gust de boca que li va deixar la derrota al camp del Cadi La Seu la última jornada de Liga Dia.

Attachment