L’Spar es retroba amb la victòria abans de la Copa (AL-QÁZERES 58 – 83 SPAR GIRONA)

L’SPAR ES RETROBA AMB LA VICTÒRIA ABANS DE LA COPA (AL-QÁZERES 58 – 83 SPAR GIRONA)

L’Uni Girona s’ha imposat des del principi per superar a l’Al-Qázeres per 58 a 83VasicReisingerová i Eldebrink (10, 7 i 4 punts respectivament) han dominat els aspectes ofensius en el primer quart per posar un avantatge definitòria.  Cal destacar la rotació d’Alfred Julbe, i és que cap jugadora ha superat una gran quantitat de minuts a pista.

Amb el domini inicial de l’Spar Girona, l’Al-Qázeres s’ha vist obligat a aturar l’alt ritme de partit mitjançant faltes personals. Les nostres jugadores no han desaprofitat l’ocasió i de la bona mà de Reisingerová i Vasic l’Spar Girona ha posat el +5. Tot i la rèplica de les locals, l’atac vertical de les gironines ha superat la defensa de les verdes (5 a 14). Aquests punts han sigut convertits només per dues jugadores: Reisingerová i Vasic han dominat tots els aspectes ofensius i no ha estat fins al 3:34 quan Eldebrink s’ha apuntat a l’acció. Les tres jugadores s’han repartit els punts del primer quart (10, 7 i 4 punts respectivament) i l’Uni ha superat a l’Al-Qázeres per 13 a 21.

Tot i el gran palmeig d’Elonu, en el tram inicial del segon quart l’Al-Qázeres ha retallat la distància en el marcador (17 a 23). Tot i la constant lluita local, les nostres jugadores han treballat de valent per moure la pilota de costat a costat, trobant espais a la pista per anotar (20 a 27). Amb ganes de més, les nostres jugadores han sortit a pressionar a tota la pista per dificultar la pujada de pilota de les verdes. Un ritme de partit que les locals no han pogut seguir i, des de la llarga distància, Paola Ferrari ha posat el +11, obligant a l’entrenador local a demanar temps mort. La pausa no ha servit per canviar la dinàmica de partit, i una gran acció defensiva d’Araújo, sumat de dos tirs lliures de Vasic, han posat el +13. Aquest avantatge s’ha mantingut fins al final del segon quart (28 a 41).

En només començar el 3r quart, Reisingerová ha anotat a plaer des de la mitja distància. L’Uni ha castigat constantment des de la llarga distància i un triple d’Eldebrink ha obligat a Jacinto a aturar el ritme imposat per les nostres jugadores. L’aturada no ha frenat les transicions ofensives de les gironines i Eldebrink ha seguit sumat (11 punts). L’última acció de les nostres jugadores la liderada Laia Palau per regalar una gran assistència a Elonu (42 a 62).

Una gran entrada d’Elonu ha inaugurat el marcador de l’Uni en l’últim quart. La capitana de l’Spar ha dominat tots els aspectes ofensius en l’últim quart i ha organitzat a les jugadores per superar la defensa local. De fet, una gran assistència de Laia Palau l’ha convertida Elonu (47 a 70). Les nostres jugadores han seguit imposant un ritme alt de partit per superar a l’Al-Qázeres per 58 a 83