LA PRÈVIA | ALTER ENERSUN AL-QÁZERES – SPAR GIRONA

LA PRÈVIA | ALTER ENERSUN AL-QÁZERES – SPAR GIRONA

Foto: David Subirana

Sense aturar el ritme de competició. L’Spar Girona torna a desplaçar-se per disputar una nova jornada de la Lliga Femenina Endesa. Aquest diumenge (18 h per Canal Feb), el nostre conjunt visita la pista de l’Al-Qázeres, rival que vam batre a Fontajau el passat 11 de gener per 85 a 37.

A diferència del partit de la primera volta, les extremenyes podran comptar amb tota la plantilla. I és que a Fontajau, les verdes varen comptar només amb 4 professionals -la normativa només va deixar alinear les jugadores donades d’alta abans d’ajornar el partit-.

DECLARACIONS DE PAOLA FERRARI

L’Spar Girona arriba després de perdre a La Fonteta. Tot i la derrota, Paola Ferrari considera que “hem tret coses positives. Sabem que ens hem equivocat i ens serveix per millora i fer-nos més fortes. Les derrotes ens ajuden. Quan guanyes tot pot arribar l’hora de la veritat i no actuar bé. Això és un al·licient per l’hora de la veritat.”.

Respecte a l’equip rival, per la jugadora “és un partit perillós. Elles volen guanyar i només han d’optar a la victòria per la seva situació. Sempre és difícil jugar un partit així. Haurem d’estar molt serioses”.

Paola Ferrari també ha destacat el calendari de l’Spar Girona, que aquest mes torna a jugar constantment. Portem 3 setmanes amb dobles partits i viatjants molt. Tots els equips estan passant per això. Avui hem entrenat dur, ja que és l’únic entreno complet que podrem fer abans de la Copa.

Qui no podrà estar a Càceres es Chelsea Gray. La jugadora segueix recuperant-se de la lesió. “Notem molt la falta de Chelsea, en les rotacions i amb el que dóna a l’equip. Ara mateix anem més justes en jugadores exteriors”.

Attachment