L’SPAR GIRONA, AMB BAIXES, CAU A SARAGOSSA

Sense Rebekah Gardner, Frida Eldebrink, Binta Drammeh ni Michaela Onyenwere. Amb cansament acumulat després de l’enfrontament del passat dimecres. El Casademont Zaragoza no ha desaprofitat l’ocasió i ha dominat el xoc, sobretot en el segon i tercer quart, per imposar-se i certificar la nostra cinquena derrota a la LF Endesa (72 a 64).

No ha sigut un inici fàcil per a l’Spar Girona que ha vist com el Casademont Zaragoza ha castigat les nostres esquenes en el tram inicial del partit (8 a 4). Tot i que les gironines han col·lapsat la zona, aturant el joc interior de les aragoneses, Hempe ha aprofitat l’espai del perímetre per diferenciar a les locals. No obstant això, Magali Mendy i María Araújo (4 punts i 6 punts respectivament, dos triples de la gallega) han agafat responsabilitat ofensiva per situar per davant a l’Uni, obligant a l’entrenador local a demanar temps mort (11 a 14). Una pausa que ha resultat efectiva i de nou les de Saragossa han posat el +2 en el marcador gràcies a les cistelles de Gimeno i Calhoun. Finalment, la bona mà de María Araújo ha tornat a aparèixer i l’Spar s’ha emportat el primer quart per 19 a 21.

Parcial de 20 a 13
Les aspiracions del Saragossa han continuat en el segon quart gràcies a una Vega Gimeno liderant tots els aspectes ofensius del joc, aconseguint el Casademont el +4 (30 a 26). L’Spar, per aproximar-se de nou, ha seguit amb l’objectiu d’atacar la zona de les aragoneses. Però sense fortuna en els tirs, les locals han aprofitat la situació per posar la directa gràcies a les transicions ofensives ràpides, posant la màxima diferència del partit (37 a 26). Tot i el parcial del Casademont, l’Uni s’ha trobat de nou en defensa i gràcies als atacs des del darrere hem retallat distàncies (cistelles de María, Mendy i Julia, 39 a 34).

Gran inici de l’Spar i resposta del Casademont
I si el segon quart havia començat amb la iniciativa de les locals, en la represa l’Spar ha empatat el xoc a 41 gràcies a l’encert d’Araújo, Burke i Mendy. Pressionant en defensa per asficciar el joc coral del Zaragoza, Laia Palau ha convertit un triple per avançar a les nostres i seguidament Mendy ha fet sang a la ferida amb un contraatac (42 a 46). Però el tercer quart és molt llarg i el temps mort local ha portat ajustos en defensa, aconseguint el Casademont un parcial de 15 a 4 liderat per Hempe i Calhoun (57 a 50).

Amb tot per decidir, Magali Mendy ha anotat dues cistelles consecutives per situar a l’Uni en el partit (61 a 57). Per part de les locals, Calhoun i Vega han tornat a ser la referència ofensiva, posant el 66 a 59. El treball a sota cistella ha situat de nou al partit a l’Uni i un rebot ofensiu de Reisingerová ens ha aproximat a només 3 punts (66 a 63). Però el desencert final i els tirs lliures del Casademont han decantat el partit per les locals (72 a 64).