#NOSHAACABAT TORNA PER LA JORNADA 25

#NOSHAACABAT TORNA PER LA JORNADA 25

Afició! Arriba l’últim partit de lliga a casa abans dels Play-off. Ara més que mai necessitem la vostra assistència per animar i ajudar a l’equip a afrontar aquest últim tram de la temporada.

És per això que l’Spar Girona torna a engegar una campanya per a les abonades sota el concepte #NoShaAcabat per venir a recolzar l’equip en un dels partits més esperats de l’any.

Cada abonada podrà demanar fins a quatre entrades per gaudir del bàsquet femení (fins a completar aforament). Aquestes entrades tindran un cost reduït de cinc euros cada una (15€ les entrades preu original). L’enfrontament es disputarà el divendres 15 d’abril (18:00h) contra el Perfumerías Avenida.

Per demanar aquestes entrades:

  • Podeu posar-vos en contacte amb nosaltres a través del correu abonaments@unigirona.cat enviant les vostres dades personals i el número de soci.
  • També us podeu desplaçar a les oficines del club, Pavelló Municipal Girona-Fontajau (horari d’atenció: 9:00h a 14:00h i de 15:00h a 18:00h. Divendres 08 d’abril a la tarda tancat. Caps de setmana tancat).
  • Podeu contactar telefònicament: 696 798 759. (Divendres 08 d’abril a la tarda i caps de setmana telèfon no disponible).

Un cop sol·licitades les entrades es donarà la informació del procés de pagament.

Aquesta promoció es tanca dijous 14 d’abril a les 18:00h o fins a completar aforament.

Attachment