L’SPAR GIRONA ARRENCA DEMÀ LA CAMPANYA D’ABONAMENTS 2021-2022

L’SPAR GIRONA ARRANCA DEMÀ LA CAMPANYA D’ABONAMENTS 2021-2022

El termini per a renovar l’abonament i la reserva de seients serà del 15 al 30 de juliol.

A partir del dia 23 d’agost el club començarà a tramitar les noves altes.

Després d’una temporada atípica marcada per les restriccions sanitàries, l’Spar Girona es prepara per a una nova campanya il·lusionant. I és que en aquest proper curs 2021-2022, Fontajau tornarà a vestir-se de gala amb el retorn més esperat: el públic.

Com a entitat, és un orgull molt gran lluir el nom de la nostra ciutat a Europa i representar el bàsquet femení català a la màxima competició continental. Després d’una temporada on ha sigut complicada en tots els aspectes, iniciarem aquesta campanya d’abonats sota l’eslògan “Desperta sentiment”, amb la intenció de recuperar totes les emocions prèvies a la pandèmia.

Gràcies al suport de les institucions públiques, empreses privades i al vostre seguiment incondicional, hem aconseguit quedar entre els 8 millors equips del continent. A més, després de cinc finals consecutives, s’ha aconseguit l’últim títol de la FEB que faltava a les nostres vitrines: la Copa de la Reina.

En aquest segon curs, gaudirem de la segona campanya d’Alfred Julbe i de l’evolució de l’equip, de les noves incorporacions, de les que porten més temporades defensant els colors de l’Uni Girona, del retorn de María Araújo -que segueix recuperant-se de la seva greu lesió- i, sobretot, de la nostra capitana Laia Palau.

ABONAMENTS

Sota l’eslògan Desperta Sentiment!, la campanya d’abonaments s’iniciarà amb el primer període exclusivament per a renovacions. Aquest termini començarà el 15 de juliol i acabarà el 30 de juliol. Per a noves altes d’abonats i modificacions de seients, el període s’obrirà el 23 d’agost.

Per aquesta temporada, el club ha preparat fins a 5 tarifes diferents: General, Sènior (per a majors de 65 anys), Infantil, Pack 4 i Familiar. L’atenció al públic per a tots aquells que ja siguin abonats i vulguin renovar el seu carnet, ho podran fer a partir del dia 15 de juliol.

COM FER L’ABONAMENT

  • Abonats de la temporada 20-21 -que ja éreu abonats el curs 19-20- podreu recuperar el vostre seient habitual -del 15 al 30 de juliol-.
  • Abonats de la temporada 20-21 -i que no éreu abonats el curs 19-20- haureu de posar-vos en contacte amb les oficines del club per assignar seient -del 15 al 30 de juliol-.
  • Les noves altes i les modificacions de seients s’obriran a partir del 23 d’agost.

QUE INCLOU L’ABONAMENT?

L’abonament inclou tots els partits de Liga Femenina Endesa i Euroleague Women, sumant així un mínim de 24 partits entre les dues fases regulars. També estaran inclosos els possibles play off d’ambdues competicions, el que suposa que el preu per partit en el cas de l’abonament general estarà al voltant dels 5 euros.

PASSOS PER RENOVAR L’ABONAMENT

  1. Per renovar l’abonament accedim a unigirona.cat i cliquem al banner/slider d’abonat, on et redirigirà la pàgina web de Koobin.
  2. A dalt a la dreta haureu d’anar a connecta (al ser abonat, has de tenir un usuari) i accedir amb el vostre correu electrònic i contrasenya i anireu a parar a la zona personal.
  3. En lloc d’iniciar compra haureu d’anar a la “zona abonos”, on apareixeran els vostres abonaments.
  4. Haureu de seleccionar els que us interessi renovar i “pedir renovación”.

COM DESCARREGAR L’ABONAMENT?

ENLLAÇ PER ABONAR-SE

Recordem que el nostre horari d’oficina per atenció al públic presencialment i telefònicament és de 9:00h a 14:00h i de 16:00h a 19:00h.

Attachment