BENVOLGUDA AFICIÓ

Benvolguda afició,

Ens plau molt dirigir-nos de nou a vosaltres per a presentar la campanya d’abonaments d’una nova temporada. En aquest mateix correu hi trobareu la forma i els tempos per a renovar els vostres abonaments o fer-ne de nous. No cal dir que restem a la vostra disposició per aclarir qualsevol dubte.

Portem ja molts mesos complicats per a tota la nostra societat. Mesos d’incerteses, de patiment, fins i tot de desesperança i l’UNI no n’ha estat una excepció. Fins i tot per un club tan arrelat a una ciutat i a les seves comarques hem patit com una més de les entitats i empreses del nostre territori. No podem passar l’ocasió d’agrair a tota aquella gent que ens ha fet saber que podem comptar-hi, a aquella gent que ens ha donat suport -alguns amb el seu patrimoni- per a salvar una situació tan complicada.

Però és en aquests moments d’incertesa que es mostren la grandesa de les entitats i de la gent que en forma part. Quan molts petits i grans patrocinadors heu seguit al nostre costat (o ens heu fet saber que per poc que pugueu hi tornareu a estar en un futur). Quan les nostres institucions ens heu enviat el missatge que continuareu. I, sobretot, quan vosaltres l’afició, la fidel afició, ens heu seguit empenyent i recolzant fins i tot lluny de Fontajau.

És temps d’esperança, de seguir fent passes per a recuperar-nos, però a l’hora de seguir creixent, d’optimisme en veure que amb la campanya “Empresa Únika” es recullen els fruits amb empreses que refermen el compromís amb l’esport femení. I ara, amb aquesta campanya d’abonaments que amb lema Desperta Sentiment vol plasmar tot l’ànim que vosaltres afició ens esteu fent sentir. Volem que Fontajau es torni a omplir, volem que es torni a omplir de nens i nenes que volen sentir-se a prop de les seves jugadores, volem tornar a vibrar!

* I vibrar des del principi amb els plats forts de la prèvia d’Eurolliga i amb la visita del València en el primer partit a Fontajau.

És per tot això que us presentem aquesta campanya d’abonats. Campanya, que per les circumstàncies que ens trobem augmentarà els preus perquè el projecte només és viable si s’augmenten els ingressos des de tots els àmbits.

Però aquest augment de preus no incidirà en tots aquells i aquelles que heu estat abonats la temporada 20/21. És una obligació per a nosaltres premiar la vostra fidelitat i el vostre suport i per tant mantindrem els preus de la temporada anterior (ja congelats des de la temporada 19/20). Sí que hi haurà un augment significatiu per a nous abonaments i en el preu de les entrades per a cada partit.

Agrair-vos una vegada més el vostre suport i esperant retrobar-nos ben aviat a Fontajau.

La Junta Directiva de l’Uni Girona CB

Attachment