L’SPAR GIRONA OBRE LA SEGONA FASE DE LA CAMPANYA D’ABONAMENTS 2021-2022

L’SPAR GIRONA OBRE LA SEGONA FASE DE LA CAMPANYA D’ABONAMENTS 2021-2022

A partir del dia 23 d’agost el club començarà a tramitar les noves altes.

Després d’una temporada atípica marcada per les restriccions sanitàries, l’Spar Girona es prepara per a una nova campanya il·lusionant. I és que en aquest proper curs 2021-2022, Fontajau tornarà a vestir-se de gala amb el retorn més esperat: el públic.

Com a entitat, és un orgull molt gran lluir el nom de la nostra ciutat a Europa i representar el bàsquet femení català a la màxima competició continental. Després d’una temporada on ha sigut complicada en tots els aspectes, iniciarem aquesta campanya d’abonats sota l’eslògan “Desperta sentiment”, amb la intenció de recuperar totes les emocions prèvies a la pandèmia.

Gràcies al suport de les institucions públiques, empreses privades i al vostre seguiment incondicional, hem aconseguit quedar entre els 8 millors equips del continent. A més, després de cinc finals consecutives, s’ha aconseguit l’últim títol de la FEB que faltava a les nostres vitrines: la Copa de la Reina.

En aquest segon curs, gaudirem de la segona campanya d’Alfred Julbe i de l’evolució de l’equip, de les noves incorporacions, de les que porten més temporades defensant els colors de l’Uni Girona, del retorn de María Araújo -que segueix recuperant-se de la seva greu lesió- i, sobretot, de la nostra capitana Laia Palau.

ABONAMENTS

Sota l’eslògan Desperta Sentiment!, la campanya de renovacions ha estat tot un èxit. Amb moltes ganes iniciem la segona part de la campanya d’abonaments enfocada a noves altes i modificacions de seients.

Per aquesta temporada, el club ha preparat fins a 5 tarifes diferents: General, Sènior (per a majors de 65 anys), Infantil, Pack 4 i Familiar. L’atenció al públic per a tots aquells que ja siguin abonats i vulguin renovar el seu carnet, ho podran fer a partir del dia 15 de juliol.

QUE INCLOU L’ABONAMENT?

L’abonament inclou tots els partits de Liga Femenina Endesa i Euroleague Women, sumant així un mínim de 24 partits entre les dues fases regulars. També estaran inclosos els possibles play off d’ambdues competicions, el que suposa que el preu per partit en el cas de l’abonament general estarà al voltant dels 5 euros.

COM DESCARREGAR L’ABONAMENT?

ENLLAÇ PER ABONAR-SE

Recordem que el nostre horari d’oficina per atenció al públic presencialment i telefònicament és de 9:00h a 14:00h i de 16:00h a 19:00h.

Attachment