L’SPAR GIRONA ARRANCA LA PRETEMPORADA

L’SPAR GIRONA ARRANCA LA PRETEMPORADA

L’Spar Girona ha començat la pretemporada 2021/22 aquest matí a Fontajau. Júlia Soler, Julia Reisingerova, Frida Eldebrink, Giedré Labuckiene, Iho Lopez, Rebekah Gardner, Binta Daisy Drammeh, Laia Flores, i les jugadores del GEiEG Faustine Parra, Maria Sall i Berta Ribas han estat disponibles en la primera sessió.

Tot i assistir a l’entrenament, María Araújo, per lesió, no s’ha entrenat amb el grup. Laia Palau també ha sigut absència i es preveu que entreni dilluns i les nord-americanes Michaela Onyenwere i Kennedy Burke s’incorporaran un cop finalitzada la WNBA.

“És diferent començar i agafar l’equip des del primer dia. Et trobes les jugadores que has fitxat i que no coneixies personalment”, ha comentat Alfred Julbe a la primera roda de premsa de la temporada.

Per altra banda, la segona capitana María Araújo ha destacat la implicació de les jugadores, que han començat l’entrenament mitja hora abans per voluntat pròpia. “La gent ha arribat amb ganes i es veu un bon grup. Això és el més important”.

Attachment