L’SPAR GIRONA ARRANCA LA CAMPANYA D’ABONAMENTS 2020-2021

L’SPAR GIRONA ARRANCA LA CAMPANYA D’ABONAMENTS 2020-2021 SOTA L’ESLÒGAN “T’ENYORO UNI”

Spar ha presentat l’ampliació del seu patrocini per 8è any consecutiu.

Si de la passada campanya d’abonats calia destacar la tornada a la màxima competició europea, la present l’enfoquem cap a les ganes de tornar a gaudir de l’Spar Girona a Fontajau després de la suspensió de la lliga pocs dies després de la final de la Copa de la Reina.

Per aquest motiu, creiem convenient obrir la campanya d’abonats sota el lema de “T’enyoro Uni” per poder retrobar-nos a Fontajau i celebrar les victòries de l’equip tal com ho hem estat fent sempre.

Després que la Generalitat ens aprovés un pla per poder tenir fins a 2.150 espectadors per partit tenint present les respectives mesures sanitàries ens aventurem en voler seguir augmentant la nostra massa social per poder assolir com és èxits, millor.

A partir d’avui fins el dia 31 de juliol, estaran disponibles les renovacions d’abonaments en packs de quatre persones per tal d’aprofitar el màxim possible el limitat nombre d’espectadors que podrem tenir a cada partit. Ja entrats a l’7 d’agost, s’obriran, també, només per renovacions els packs de 3,2 i 1 abonaments. No serà fins el dia 15 d’agost que s’obrirà l’opció cap a la resta d’aficionats que, fins al moment, no eren socis es vulguin unir al club.

Per tant, les tarifes que tindrem disponibles per abonar-vos seran:

  • Pack 4 convivència
  • Pack 3 convivència
  • Pack 2 convivència
  • General
  • Majors de 65 anys
  • Infantils (nascuts a partir del 2008 i posterior)

Dins l’abonament hi aniran inclosos els partits de la temporada regular i els de la fase de grups de la competició europea on competim la temporada vinent. A més, també hi entraran, si s’escau, els Playoff i fases eliminatòries de les respectives competicions.

El director general de l’Uni Girona, Xavi Fernández, ha parlat davant els mitjans comunicant que “el pla que s’ha preparat per a l’assistència al Pavelló de Fontajau durant els partits de l’Spar Girona ha estat aprovat pel Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya”.

Pere Puig, director esportiu del club, ha declarat que “el club és conscient que no podrà deixar satisfet a alguns dels abonats de sempre degut a les circumstàncies per les quals estem passant, però són les mesures que hem apràs perquè pogués accedir el màxim de gent possible al recinte esportiu.”

L’Uni Girona i Spar presenten l’ampliació del seu acord

A la roda de premsa convocada avui per presentar la campanya d’abonats, el club ha aprofitat per anunciar l’acord amb la cadena distribuïdora d’aliments catalana, Spar, per vuitena temporada consecutiva com a patrocinador principal.

En aquesta renovació, Spar ha cobert gran part del patrocini que tenia Citylift fins a la finalització del contracte entre les dues entitats.

El gerent de la cadena de supermercats Valvi, Eduard Vidal, “s’ha mostrat satisfet per poder anunciar la renovació del vincle entre les dues entitats.”

A la roda de premsa per anunciar l’acord també ha participat el gerent de GM Food Ibèrica, Joan Torres, l’altra entitat que juntament amb Valvi estan al capdavant de la marca Spar, ha anunciat que “és un orgull poder seguir ajudant a fer gran l’esport gironí. En aquest cas, l’Uni Girona.”

 

Attachment