L’Spar Girona ja té definit l’staff per a la temporada 2020-2021

L’Spar Girona ja té definit l’staff per a la temporada 2020-2021.

El cos tècnic no es completarà perquè el nostre delegat, Vicenç Bordas, seguirà de baixa de forma indefinida.

Vicenç Bordas, un dels fundadors del club i delegat en l’actualitat, segueix de baixa indefinida i el club ha decidit no substituir-lo durant la propera temporada. Des d’aquí li desitgem la millor de les recuperacions i esperem poder-lo veure a Fontajau aviat.

D’altra banda, el cos tècnic de l’Spar Girona segueix amb una clara tendència continuista respecte les darreres temporades. Eric Surís es mantindrà al capdavant de l’equip per cinquena campanya consecutiva com a primer entrenador.

En les dues primeres campanyes al bàsquet femení d’elit, el tècnic gironí va obtenir quatre meritoris subcampionats: dos a la Copa de la Reina i dos a la Liga Dia. La temporada 2018-2019, va aconseguir alçar el títol de lliga espanyola i la lliga catalana, a banda d’arribar a la final de la Copa de la Reina i les semifinals de l’Eurocup Women, sense precedents en el bàsquet femení català. També manté vigent el rècord del club de 17 victòries consecutives en lliga regular.

David Muñoz seguirà ocupant el càrrec de segon entrenador. Muñoz, que va arribar al club el novembre de 2017, complirà la seva quarta temporada. El tècnic barceloní també és l’encarregat de l’scouting. El team management segueix a les mans de Carla Jou, que repeteix al càrrec per segona temporada.

L’àrea mèdica té dues renovacions i una novetat; Sílvia Treviño complirà la seva segona campanya com a doctora de l’equip. Beti Orden serà la fisioterapeuta de l’equip per 8a temporada. Al seu costat hi haurà Redouan Hamido, que s’incorporarà a l’equip per fer el seguiment i desplaçaments.

L’última incorporació és la d’Álex De La Vega. El gallec completa l’staff en condició de preparador físic. Compta amb l’experiència de diverses temporades a l’Uni Ferrol i una etapa a Perfumerías Avenida. De La Vega substituirà a Andreu Comas, preparador físic que ha acompanyat a l’equip durant quatre temporades, des de l’arribada d’Eric Surís, i al qual el club vol agrair la seva feina i dedicació.

 

 

 

 

Attachment