MARIANNA TOLO, NOVA PIVOT DE L’SPAR GIRONA

MARIANNA TOLO, NOVA PIVOT DE L’SPAR GIRONA

L’Uni Girona ha arribat a un acord amb Marianna Tolo perquè la pivot australiana, amb passaport croat, defensi la samarreta del conjunt gironí durant la pròxima temporada.

Pere Puig, director esportiu de l’Spar Girona, ha valorat la nova incorporació. “Amb el fitxatge de Marianna Tolo complim una mica les expectatives de buscar un 5 de referència, que ens donés solidesa, que sàpiga jugar i que fes més bones a les companyes. El seu passaport croat la fa una jugadora molt interessant perquè ens allibera les places extracomunitàries. Estem molt contents de l’arribada de Tolo i del que suposarà per l’equip tenir un cinc que sigui com un base”.

Tolo arriba després de jugar amb el Basket Landes. La pivot va fer una mitjana de 10,1 punts, 5,3 rebots, 2,4 assistències i 11,6 de valoració a l’Euroleague Women.

Sobre Marianna Tolo
És una jugadora australiana, amb passaport croat, que juga a la posició de pivot (196 cm). Va començar la seva trajectòria a l’Australian Insitute of Sport, jugant després al Canberra Capitals, Pays d’Aix Basket 13, Tango Bourges, Los Angeles Sparks, Canberra Capitals, Kaysri Kaski, Mackay Meteorettes, Canberra Capitals i Basket Landes respectivament.

Attachment