L’SPAR GIRONA BRILLA EN EL PRIMER PARTIT DE LES SEMIFINALS

L’Spar Girona ha fet els deures a Fontajau i haurà de defensar un +12 a Salamanca. Les de Roberto Íñiguez han fet una de les millors segones parts de la temporada, destacant en defensa, i aconseguint la victòria per 73 a 61.

Primer quart d’intercanvi constant a cistella on el Perfumerías Avenida ha sortit victoriós per un triple final de Vilaró (23 a 26). Les gironines han tingut grans moments en el primer quart gràcies als 3 triples de Nicholson, els 7 punts de Magarity o el reforç des de la banqueta de Labu, però el domini del rebot ofensiu de Koné i els 10 punts de Leo Rodríguez han situat a les visitants per sobre en l’enfrontament.

En el segon quart, un parcial de 0 a 10 liderat per dos triples de Delaere han frenat les nostres aspiracions (23 a 36), però el temps mort de Roberto ha portat a l’Spar a una bona reacció gràcies a l’encert de López, situant-nos a vuit punts (30 a 38). Després del temps mort visitant, l’enfrontament ha tornat a ser un intercanvi constant de cistelles on les gironines han estat a punt de revertir la situació, però finalment Leo, Hatar i un tir a l’últim segon de Leo han donat un lleuger avantatge a l’Avenida (41 a 48).

Acció i reacció amb el pas per vestidors. Les de Roberto Íñiguez han imposat un parcial de 8 a 0 (Tolo, Regan, Sandra i Tolo) per situar-se per primera vegada per davant, destacant la contundent defensa (49 a 48). El temps mort de l’Avenida ha frenat en sec el ritme de partit, Tolo ha sumat des de la personal i Prince ha convertit els primers punts visitants (53 a 50). A només 1 minut pel final, Carter ha convertit un triple que ha estat respost per una cistella ràpida de Labuckiene (57 a 53).

El canvi de quarts no ha frenat la lluita constant de l’Spar Girona, liderats per la feina bruta d’Ainhoa López i Giedre Labuckiene i l’encert de Bertsch, Giedre i Regan (64 a 55). Amb el temps mort del Perfumerías, Leo Rodríguez ha aconseguit una bona cistella i Roberto ha frenat el xoc ràpidament (64 a 57). Les instruccions han arribat bé a les jugadores i les gironines han posat la cirereta al pastís des de la llarga distància (Mendy i Loz), superant a l’Avenida per 73 a 61.