L’UNI CAU AL WÜRZBURG I DIU ADEU A LA TEMPORADA

L’Uni Girona no ha pogut mantenir l’avantatge a una pista sempre complicada. L’Spar, que arribava al Würzburg amb un +12, ha vist com l’Avenida, amb molt més encert, ha aconseguit revertir la situació en el segon quart, mantenint l’avantatge fins al final de partit (X a X).

L’Spar Girona ha aguantat bé els primers 8 minuts de partit amb bona intensitat defensiva i proposant joc coral en atac, empatant el xoc a 10 (cistelles de Magali, Magarity, Loz i Canella). No obstant això, un triple Çakir, un altre de Carter i un tir des de la mitja distància de Gil han situat a l’Avenida a 8 punts (18 a 10). Roberto Íñiguez ha aturat el cronòmetre a 38 segons pel final del primer quart, però una acció de Carter sobre la botzina ha posat el +10 local (20 a 10).

En el segon quart, les gironines han reaccionat amb tres cistelles consecutives de Morgan Bertsch (25 a 18), però de nou, el Perfumerías s’ha diferenciat sumant de tres en tres, aconseguint avantatge de tres punts en l’eliminatòria (2+1 de Gil i triple de Leo, 33 a 18). Amb el temps mort, l’Spar Girona ha aconseguit sumar des de sota la cistella, però un Avenida inspirat des de la línia de tres ha continuat incrementant el marcador (43 a 25).

15 minuts més tard del segon quart, l’Spar Girona ha començat a carburar en atac, situant  el 47 a 31 amb un joc més vertical (cistelles de Mendy, Magarity i Loz). Amb el temps mort local, les gironines han tornat a mantenir el marcador i han aprofitat els punts des de la personal, però de nou les accions de Leo Rodríguez han tornat a diferenciar al Perfumerías (61 a 40). No obstant això, un triple de Bertsch sobre la botzina ha tancat el tercer parcial (61 a 43).

Ja en l’últim quart, Prince i Bertsch han compaginat els punts dels seus respectius equips, però el marcador s’ha estancat amb el 64 a 46. Amb el temps mort, l’Uni Girona ha intentat revertir la situació a la desesperada, però les precipitacions en atac han acabat de trencar l’enfrontament a favor de l’Avenida, superant-nos per 82 a 51.