L’Spar Girona cau amb honors als quarts de final

L’Uni Girona ho ha donat tot, però finalment no ha pogut ser. Tot i estar a punt de sorprendre a l’Avenida en el tercer quart amb un triple de Burke (44 a 43), les de Salamanca s’han fet fortes al Würzburg, imposant-se per 74 a 65. Copper ha estat la màxima anotadora del partit, amb 23, mentre que Frida Eldebrink ha sigut la principal referència ofensiva de les gironines amb 15 punts.

Inici imprecís per ambdós conjunts, que tot i la primera cistella de Sílvia Domínguez han vist com els nervis inicials han passat factura a l’hora d’elaborar un joc coral. Amb l’Uni sense trobar el seu estil, finalment l’Avenida ha agafat ritme sumant de tres en tres (triple de Samuelson i 2+1 de Copper, 8 a 0). No obstant això, les nostres jugadores no han abaixat els braços i no han desaprofitat les següents accions per entrat el partit (triple de Frida i tir des de la mitja distància de Burke, 8 a 5). Tot i el parcial de 0 a 5 de l’SparCopper ha agafat el lideratge en atac de l’Avenida, aconseguint el conjunt local diferenciar-se en el marcador (15 a 9).

I si el primer quart havia sigut el Perfumerías el primer a atacar, les d’Alfred Julbe han liderat l’ofensiva en el tram inicial del segon quart (Binta per partida doble, Flores i Gardner des de la personal, 17 a 17). El temps mort d’Íñiguez ha fet respirar a les locals i tres triples consecutius de Samuelson han posat el -6 (26 a 20). Tot i que l’encert des de la personal ha aproximat timidament a les nostres, dues accions sota cistella de Leonor i Copper han castigat a l’Spar (30 a 22). El temps mort, aquest cop demanat per Alfred Julbe, ha tornat a canviar la dinàmica del partit i les gironines han aprofitat els espais de l’Avenida per fer sang, acabant el segon quart amb només -4 de diferència (33 a 29).

A diferència de la primera part, en la represa ambdós conjunts han mostrat molt bona iniciativa en el joc ofensiu, destacant el triple de Burke que ha significat el -2 (38 a 36).  Però les ganes de les nostres, el bon posicionament en defensa i l’entrega en atac ha tingut la seva recompensa i un altre tir des de la llarga distància de Burke han encès les alarmes al Würzburg (44 a 43). Finalment, tot i les bones maneres de les nostres, un parcial de 6 a 2 ha tancat el tercer quart (50 a 45).

Ja en l’últim quart, els nervis han fet presència, i és que passat els 3 primers minuts l’ambient del Würzburg ha frenat el bon joc de les nostres (56 a 47). No obstant això, els últims quarts sempre es fan molt llargs i Frida Eldebrink s’ha decidit ha canviar la dinàmica amb dos triples consecutius (58 a 53). Però aquest parcial ha durat poc i l’entrenador local ha parat ràpidament el joc, aconseguint l’Avenida diferenciar-se de nou i guanyant el partit per 74 a 65.