LA PRÈVIA | PERFUMERÍAS AVENIDA – SPAR GIRONA

LA PRÈVIA | PERFUMERÍAS AVENIDA – SPAR GIRONA

El tercer partit dels Quarts de Final de l’Euroleague Women serà aquest dissabte a les 18:00h

El dimecres es va viure un dels moments més èpics, i és que Fontajau es va vestir de gala per rebre el segon partit contra el Perfumerías Avenida. Un enfrontament molt dur que va acabat amb una molt merescuda victòria per l’Spar Girona. Ara toca focalitzar-se en aquesta tercera volta decisiva per veure quin dels dos conjunts aconseguirà passar la Final Four de l’Euroleague Women.

“Hem fet l’entrenament previ al partit, molt tàctic i gastant poca energia perquè dissabte tenim una gran batalla”, explica Laura Antoja, que tant l’entrenament com la xerrada i el vídeo previ han estat encarrilats a millorar les accions que va fer l’Uni.

A un partit de fer història
Els nervis es noten i les d’Alfred Julbe estan molt enfocades i amb moltes ganes. “Hem d’intentar fer i normalitzar el màxim possible perquè l’emoció ja hi és i porta les revolucions i les pulsacions molt amunt. Això fa que tothom estigui més sensible i molt més concentrat”, expressa la segona entrenadora, que alhora creu que en haver-hi una gran motivació “és més fàcil que el missatge arribi a la gent”.

Antoja creu que per demà no val amb fer un bon partit, sinó que s’ha de fer un enfrontament sublim, quasi perfecte. I és que la intensitat no pot ser inferior perquè sinó “ens n’anem al primer partit i ja sabem el resultat. La intensitat ha de ser del 300%”, juntament amb una tàctica perfecta.

LA LLIBRETA DEL PARTIT
Laura Antoja sap que les rivals “jugaran el seu partit a la pista i a la grada. Jugant a casa seva fan tot el possible”. El nostre conjunt, en ser un equip més novell a l’Euroleague Women, té menys bagatge i, per tant, molt més a guanyar que perdre, és per això que “cada pas que fem és un premi, una recompensa”, diu Antoja. En canvi, les de Salamanca potser tenen una “sensació d’obligatorietat de guanyar perquè són objectius del club. Hi ha tota una sèrie de coses que marquen que, a priori, ho tenen més senzill elles que nosaltres”, confessa l’entrenadora de l’Spar.

A un dia de disputar l’enfrontament que pot fer passar l’Uni a la història, Laura Antoja declara que “l’única manera d’enforcar-se per demà és pensar en el present, és a dir, no s’ha de pensar en el que passarà, perquè passarà el que hagi de passar”.

Attachment